Simona Halep, înainte de divorţ: „Tenisul este prioritatea mea numărul 1. Bineînţeles că şi familia…”

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns deja în fața avocaților pentru a parafa divorţul pe cale amiabilă. Tenisul rămâne pe primul loc pentru Halep, chiar dacă Ion Ţiriac spunea mereu că Simona se va lăsa în curând, ca să facă copii.

08 sept. 2022, 16:30

În 2021, Simona Halep a schimbat prefixul (a împlinit 30 de ani) și s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Sportiva spunea în ce măsură aceste lucruri i-ar putea influența sau nu performanța sportivă. „M-am gândit că sunt aproape de final, dar, sincer, după acest pre-sezon şi cum mă simt acum la acest turneu, simt că mai am câţiva ani de jucat. Soţul meu mă sprijină în această direcţie, dar şi familia mea. Echipa mea spune că sunt încă suficient de bună ca să concurez, aşa că încă nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că există o altă şansă”, spunea Simona Halep.

Primele imagini cu Simona Halep după confirmarea divorțului dintre ea și Toni Iuruc. Tenismena, vizibil afectată, a început să-și care bagajele în vila din Primăverii

Simona Halep: „Încă îmi doresc să joc tenis la nivel înalt!”

Ce obiective avea pentru 2022: „Să văd cât de bună pot fi încă, să văd cât de mult mai pot câştiga. Sunt motivată să fac tot ce pot în fiecare zi. Încă îmi plac tenisul şi competiţia. Încă vreau din ce în ce mai mult de la mine. Am o echipă bună, am oameni drăguţi în jur. Aceasta este motivaţia mea. Nu am un singur lucru ca motivaţie, cum ar fi un turneu sau un rezultat” – Simona Halep.

Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Tenisul rămâne pe primul loc pentru Halep, chiar dacă Ion Ţiriac spune mereu că Simona se va lăsa în curând, ca să facă copii. „Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a dezvăluit atunci  Halep.

Simona Halep a mai oferit declarații și pentru expertul Eurosport, suedezul Mats Wilander, fost număr 1 ATP. Acesta a întrebat-o pe româncă în ce măsură căsătoria cu Toni Iuruc i-a schimbat viața și pe ea însăși. Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie, anul trecut. „Viața mea nu e atât de diferită. Soțul meu e aici cu mine, mă susține să joc. Mă simt fericită în afara terenului, probabil asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Încerc să joc cât de bine pot. Văd niște lucruri diferit acum în ce privește tenisul. Înainte nu îmi era ușor, îmi era dificilă perioada cu bulele de protecție, dar acum mă simt mult mai bine. Simt că viața mea e frumoasă acum, iar în tenis am reușit tot ce mi-am dorit. Acum doar vreau să mă bucur de tenis. Cu siguranță că sunt motivată, iar uneori mă enervez pe teren. Asta nu se va schimba niciodată, dar sunt mai calmă și încerc să mă controlez mai bine din punct de vedere emoțional”, a declarat Simona Halep, conform Eurosport.

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc. “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim”, spune omul de afaceri

Fostul lider WTA Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta. 

>“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Iniţial, după ce informaţia cu privire la un viitor divorţ a apărut în Prosport, Iuruc nu a dorit să comenteze situaţia. ”Nu comentez viaţa noastră privată… Nu, nu divorţez mâine… Nu mai insistaţi, no comment”, a spus el pentru fanatik.ro.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programate căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Mai mult, cei doi trebuiau să aibă cununia religioasă în noiembrie și recent au fost plecați în vacanță în Grecia.

Totuși, Halep a dat deja semne că ceva se întâmplă după ce a șters imaginile recente cu soțul său de pe Instagram, păstrându-le doar pe cele vechi.

Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. Simona Halep a anunțat după Roland Garros 2022 că renunță la serviciile Virginiei Ruzici, alegând un manager străin, pe Nina Werrenstrom.

Înainte de sezonul american, Simona Halep l-a concediat și pe preparatorul fizic Teo Cercel, care era și el de mulți ani în echipa ei, alegând să fie înconjurată doar de oamenii lui Patrick Mouratoglou în ceea ce privește staff-ul ei.