Simona Halep, întâlnire decisivă la Miami cu Patrick Mouratoglou. Ce au pus la cale cei doi, se anunţă procesul anului!

Simona Halep a făcut o mutare surprinzătoare în lumea tenisului, având o întâlnire de ultimă oră cu Patrick Mouratoglou, fostul său antrenor. Această întâlnire ar putea marca începutul unui nou proces, având în vedere că avocații fostului lider mondial WTA au făcut anunțuri clare după victoria de la TAS.

18 mart. 2024, 09:59
Simona Halep, întâlnire decisivă la Miami cu Patrick Mouratoglou. Ce au pus la cale cei doi, se anunţă procesul anului!
Simona Halep, întâlnire decisivă la Miami cu Patrick Mouratoglou. Ce au pus la cale cei doi, se anunţă procesul anului!

Simona Halep, întâlnire decisivă la Miami cu Patrick Mouratoglou. Sportiva a dat deja în judecată producătorii canadieni ai suplimentului care a dus la suspendarea sa. Acum, se pare că se pregătește să dea în judecată și ITIA pentru prejudiciul de imagine și lunile în plus de suspendare, scrie ProSport.

Simona Halep revine în circuitul WTA la Miami Open 2024, deși ar fi putut face acest lucru încă din luna iulie a anului trecut, în condiţiole în care TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni. Întâlnirea cu Patrick  Mouratoglou de la Miami ar putea fi prima față în față de la scandalul legat de dopaj.

Citeşte şi: Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Braşov. Preţurile nu sunt pentru orice român GALERIE FOTO

Deși relația lor este extrem de rece din cauza acestui scandal, Patrick Mouratoglou a declarat că este ușurat pentru Simona Halep și așteaptă cu nerăbdare să o vadă jucând. „Bineînţeles că am urmărit situaţia zi de zi. Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă. Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin. Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment”, a declarat Patrick Mouratoglou.

Suma uriaşă cheltuită de Simona Halep la TAS

Simona Halep a fost nevoită să investească sume semnificative pentru a-și construi o apărare solidă la TAS. Fostul lider mondial ar fi cheltuit între 600.000 și 700.000 de euro, conform dezvăluirilor unor surse apropiate de acest caz. „Nu s-a făcut un calcul la virgulă, dar cifra se situează în jurul a 6-7 sute de mii de euro. Ea trebuia să aibă tot ce era mai bun de partea ei, avocați, experți, investigatori, tot, pentru a se putea lupta cu ITIA. Howard Jacobs e un avocat excelent, așa că este și scump. Oricum, pentru a demonstra că ești nevinovat, ceea ce s-a și întâmplat, cheltui cât e nevoie. Simona a dat mulți bani, dar era în joc numele ei”, susţin surse apropiate de acest caz pentru iamsport.ro.

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur la Miami

Simona Halep revine în circuitul WTA după o pauză de un an și jumătate. Tragerea la sorți de la Miami Open i-a adus în față o adversară cu nume, dar care nu traversează cel mai bun moment al carierei. Simona Halep (32 de ani) o va înfrunta pe iberica Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în primul tur al Miami Open. Meciul va avea loc pe data de 19 sau 20 martie, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori.