Simona Halep, între două meciuri cu surorile Pliskova: „Mereu e greu cu ele, au serviciu puternic”

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, miercuri, că surorile Kristyna şi Karolina Pliskova sunt adversare dificile de fiecare dată, astfel că victoria sa din optimile Madrid Open este una foarte bună.

09 mai 2018, 15:17
Simona Halep, între două meciuri cu surorile Pliskova: „Mereu e greu cu ele, au serviciu puternic”

Simt că a fost un meci foarte bun, un meci dificil. Este mereu dificil să joc împotriva surorilor Pliskova, pentru că au un serviciu puternic, lovesc mingea foarte puternic, astfel că este o victorie foarte bună pentru mine. Nu contează cu cine voi juca în faza următoare, ştiu că va fi foarte dificil. Voi fi pregătită, mă voi concentra pe propriul joc şi vom vedea ce va fi„, a spus Simona Halep.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi favorită 6, va fi adversara liderului mondial Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, competiţie la care în turul trei românca a întâlnit-o pe sora Karolinei, Kristyna Pliskova.

Citeşte şi Simona Halep e sigură de locul 1 în lume şi după turneul de la Madrid. Wozniacki a fost eliminată în optimi

Karolina Pliskova a învins-o în turul trei pe americanca Sloane Stephens, locul 9 WTA, scor 6-2, 6-3, într-o oră şi patru minute.

Simona Halep a trecut în optimi de Kristyna Pliskova, locul 94 WTA, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep are un bilanţ de nouă victorii în zece întâlniri în faţa surorilor Karolina şi Kristyna Pliskova, aproape toate în două seturi. Cu Karolina, Halep s-a întâlnit până în prezent de şapte ori, scorul general fiind 6-1 pentru româncă. Ultima dată, cele două au jucat una împotriva celeilalte în sferturi la ediţia din acest an a Australian Open, scor 6-3, 6-2 pentru Halep.