Simona Halep, între tenis şi căsnicie. Ce este mai important pentru ea: „Nu a fost prea confortabilă”

Simona Halep, între tenis şi căsnicie. După succesul din turul 2 de la Melbourne, Simona Halep a stat de vorbă cu expertul Mats Wilander (57 de ani), campion de Grand Slam. Suedezul a întrebat-o pe sportivă dacă pentru ea este mai importantă căsnicia decât tenisul.

21 ian. 2022, 10:22
Simona Halep, între tenis şi căsnicie. Ce este mai important pentru ea: „Nu a fost prea confortabilă”
Simona Halep, între tenis şi căsnicie

Simona Halep, între tenis şi căsnicie. „Te-ai măritat! A devenit căsnicia mai importantă decât tenisul? Te-a schimbat acest statut?”, a întrebat-o Mats Wilander pe Simona Halep, la Eurosport.

Soțul meu e aici, mă simt fericită în afară terenului și asta mă ajută și pe teren! Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Perioada de lockdown nu a fost prea confortabilă, dar acum viața mea e frumoasă”, a răspuns Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. „Nu ți le-ai făcut pe comandă? Uimitor!”

Simona Halep, între tenis şi căsnicie

Simona Halep a declarat că obiectivul ei este să mai câștige un trofeu de Grand Slam, nu să revină pe locul 1 WTA.

Am lucrat foarte mult în presezon, mă așteptam să joc bine. A fost un meci extraordinar astăzi, am simțit mingile, am simțit terenul. Am avut mare încredere și cred că am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi.

Nu cred că e atât de diferit după ce m-am căsătorit. Soțul meu este aici și mă susține. Mă simt fericită și în afara terenului și cred că asta mă ajută și pe teren. De fapt, nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea.

Încerc să fiu cât de bună pot. Văd lucrurile cumva diferit acum, a fost complicat pentru mine în pandemie, cu perioada de lockdown, “bulele”. N-a fost prea confortabil, dar acum viața mea e frumoasă. În tenis am făcut tot ce mi-am dorit, acum vreau să mă simt bine.

Evident că sunt motivată și câteodată mă și enervez pe teren. Dar sunt mai calmă, încerc să mă controlez din punct de vedere emoțional.

(Vrei să revii pe locul 1 sau să mai câștigi un Grand Slam?) Prefer Grand Slam-ul, sunt foarte departe de locul 1 (n.r. – râde). Voi munci în continuare și, dacă vine titlul de Grand Slam, m-aș bucura„, a mai spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.