Simona Halep, ipostază romantică alături de Toni Iuruc. Vacanţă de lux la Milano FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc se relaxează de câteva zile într-o vacanță la Milano. Cei doi au postat o fotografie plină de romantism, care a aadunat mii de like-uri!

09 iul. 2021, 15:59

Simona Halep, ipostază romantică alături de Toni Iuruc. Simona Halep (29 de ani) a trecut peste accidentarea care a făcut-o să se retragă de la Roland Garros, Wimbledon şi Olimpiadă. Fostul lider WTA are însă parte de liniște în viața privată.

Simona Halep, ipostază romantică alături de Toni Iuruc

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni Iuruc au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat în nenumărate rânduri împreună. Recent, sportiva a fost cerută de soție, primind şi inelul de logodnă!

Simona Halep a făcut 300.000 de euro cu o singură fotografie. Ce a postat pe Instagram FOTO

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a mărturisit Simona Halep.


loading...
Partenerii noștri