Simona Halep a făcut 300.000 de euro cu o singură fotografie. Ce a postat pe Instagram FOTO

Simona Halep nu a participat la Roland Garros și la Wimbledon și a ajuns de pe locul 3 pe locul 9 în clasamentul WTA. Cu toate acestea, sportiva în vârstă de 29 de ani nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar.

07 iul. 2021, 16:19
Simona Halep a făcut 300.000 de euro cu o singură fotografie. Ce a postat pe Instagram FOTO

Simona Halep a făcut 300.000 de euro cu o singură fotografie. Sportiva face sute de mii de euro din fotografiile de pe rețelele de socializare.

Simona Halep a făcut 300.000 de euro cu o singură fotografie

Simona Halep a postat recent pe Instagram o fotografie din magazinul Hublot din Milano. Românca este imaginea bandului de ceasuri de lux încă din 2016. Pentru astfel de imagini, a primit ceasuri în valoare de 300.000 de euro. Cel mai scump dintre ele este un Hublot Big Bang One Click Saphire, care costă 80.000 euro. Hublot este unul dintre cei mai importanți sponsori ai Simonei Halep, alături de Nike, Rexona, Wilson, Avon și Dorna. Sportiva încasează în jur de patru milioane de euro pe an din sponsorizări.

Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii

„Nimic nu îmi aduce mai multă mândrie decât să reprezint România, însă, din păcate, recuperarea de după accidentarea la gambă necesită mai mult timp, așa că am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirile cauzate de ratarea Roland Garros și Wimbledon…”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Coşmarul Simonei Halep a început pe 12 mai, când a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Simona Halep a ratat Roland Garros, Wimbledon şi Olimpiada!