Simona Halep îşi caută casă într-un paradis fiscal, lângă bărbatul care se presupune că ar fi fost motivul divorţului de Toni Iuruc

Simona Halep a luat o serie de decizii radicale în 2022, totul începând în luna aprilie, când fostul lider mondial a început colaborarea cu faimosul antrenor Patrick Muratoglu.

10 sept. 2022, 09:36
Simona Halep îşi caută casă într-un paradis fiscal, lângă bărbatul care se presupune că ar fi fost motivul divorţului de Toni Iuruc

De când este antrenată de Muratoglu, Simona a schimbat întâi majoritatea oamenilor din stafful său, apoi a picat ca din senin divorţul de Toni Iuruc, cu care se căsătorise cu mai puţin de un an în urmă, dând astfel naştere zvonurilor că ar avea o relaţie cu tehnicianul francez.

Zvonurile ar putea căpăta o şi mai mare amploare după ce, din informaţiile Prosport, Simona ar fi gata să facă următorul pas şi să se mute mai aproape de Muratoglu, în sudul Franţei, unde ar fi fost văzută căutând o casă pe care să o achiziţioneze.

Potrivit sursei citate, Simona ar fi însoţită la vizionări de mama sa, dar şi de un notar public, şoţia unui verişor al lui Toni Iuruc.

Sportiva a căutat inițial să cumpere o vilă mai aproape de Biot (localitate în departamentul Alpes-Maritimes din sud-estul Franței), unde se găsește Academia de Tenis Mouratoglou (ATM), dar s-a reorientat către Sophia Antipolis (mai aproape de Nisa).

Citeşte şi: Mihaela Borcea, fosta soţie a lui Cristi Borcea, mai fericită ca niciodată. Ce cadou impresionant a primit de la iubit de ziua ei: „Te iubesc!”

Aceleași surse susțin că mutarea Simonei ar avea legătură nu doar cu Mouratoglou, cu care are o relație ce pare mai mult decât apropiată, ci și cu varianta pe care i-a propus-o de mai mult timp Ion Țiriac: rezidență în Monte Carlo cu condiția sa demonstreze că locuiește 180 de zile pe an în Principatul Monaco, asta pentru a avea taxe zero pe venit.

Pe de altă parte, după ce s-ar muta în Monaco, Simona Halep nu exclude nici posibilitatea ca ea să solicite și cetățenia franceză. Sursele  arată că investiția imobiliară pe care Simona Halep are de gând să o facă este și una care ar ajuta-o pe termen lung în ce privește colaborarea cu academia lui Mouratoglou.

Proprietățile vizate de Halep se află chiar între Monte Carlo și Biot, în zona Vilfranche sur Mer-Eze-Cap d’Ail. De aici s-ar face doar un sfert de oră cu mașina până la academie.

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, prima reacție după decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii