SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1 în turul II la US OPEN

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1. Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul III la US OPen, după ce a trecut în doua seturi, 6-2, 6-1, de Jana Cepelova, din Slovacia. Simona Halep s-a impus în mai puţin de o oră.

27 aug. 2014, 19:44

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1. Iată desfăşurarea meciului:

Simona Halep face break pentru game, set şi meci: 6-1

Simona Halep este de neoprit: 5-1

Simona Halep, un nou break: 4-1

Simona Halep se desprinde: 3-1

Simona Halep face break: 2-1

Simona Halep revine imediat: 1-1

Jana cepalova începe cu game al doilea set: 0-1

Simona Halep închide primul set: 6-2

Simona Halep, al cincilea game consecutiv: 5-2

Simona Halep se distanţează: 4-2

Simona Halep, un nou break: 3-2

Simona Halep egelează: 2-2

Simona Halep face rebreak: 1-2

Simona Halep pierde propriul serviciu: 0-2

Simona Halep începe prost: 0-1

SIMONA HALEP – JANA CEPELOVA este LIVE VIDEO AICI

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Jana Cepelova, cu care va juca Simona Halep, LIVE VIDEO de la US OPEN pe EUROSPORT, are 21 de ani şi este pe locul 65 WTA. Jana Cepelova are o performanţă excelentă în 2014, o victorie chiar cu numărul 1 mondial Serena Williams la turneul de la Charleston. Acolo a jucat chiar finala, iar Simona Halep a vorbit despre această performanţă. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. „O cunosc, a jucat foarte bine anul acesta, cred că a făcut finala la Charleston. E o jucătoare bună şi voi avea din nou un meci greu”, a spus SIMONA HALEP înainte de meciul cu JANA CEPELOVA. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Dacă SIMONA HALEP cucereşte titlul la Flushing Meadows, va avea 8.510 puncte, iar dacă Serena Williams, ocupanta locului 1 WTA în prezent, nu ajunge în sferturi, va acumula cu 650 de puncte mai puțin decât românca. Serena, câştigătoarea de anul trecut de la US Open, are de apărat 2.000 de puncte, iar o înfrângere în optimi ar însemna un minus de 1.570 de puncte. Până la finală, Simona Halep trebioe să treacă de Jana Cepelova, în turul II la US OPEN, LIVE VIDEO pe EUROSPORT. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. „Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja câteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate”, a declarat SIMONA HALEP în prima conferinţă de presă susţinută la US OPEN. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. „Simona Halep, care e la un pas de a deveni numarul 1 mondial dupa acest turneu, a aratat in primul set departe de o jucatoare clasata pe locul 2 in ierarhia WTA. Dar dupa terminarea primului set, a trecut la treaba si a obtinut victoria”, noteaza site-ul oficial al WTA după meciul cu Danielle Collins. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.


loading...
Partenerii noștri