SIMONA HALEP – KATERINA SINIAKOVA, finala turneului de la SHENZHEN, se joacă sâmbătă, de la ora 8:00

SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA FINALA SHENZHEN. Simona Halep o va întâlni pe Katerina Siniakova, sâmbătă, de la ora 8:00, în finala turneului de la Shenzhen. În semifinale, Simona Halep a trecut de Irina Begu, scor 6-1, 6-4, în timp ce Katerina Siniakova a învins-o pe Maria Şarapova, scor 6-2, 2-6, 6-3.

05 ian. 2018, 10:04
SIMONA HALEP – KATERINA SINIAKOVA, finala turneului de la SHENZHEN, se joacă sâmbătă, de la ora 8:00

SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA FINALA SHENZHEN. Învingătoarea turneului va primi 280 de puncte WTA și un premiu în valoare de 163.000 de dolari, în timp ce finalista ca lua 180 de puncte WTA și 81.251 de dolari. DIGI SPORT transmite, sâmbătă, de la ora 8:00, SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA FINALA SHENZHEN. „Sunt din nou în finală aici la Shenzhen, un sentiment extraordinar. Mă bucur să joc din nou finala aici, în fața multor oameni. Vă mulțumesc, întotdeauna îmi place să joc aici și am o provocare mare. Am jucat anul trecut cu Katerina Siniakova și m-a învins, așa că vreau o răzbunare, dar nu e niciodată ușor”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA FINALA SHENZHEN. Simona Halep va disputa, sâmbătă, de la ora 8:00, a 28-a finală a carierei. Românca ţinteşte al 16-lea trofeu WTA, dar luptă totodată şi pentru revanşă. Katerina Siniakova a învins-o pe Simona Halep la ediţia din 2017 a competiţiei din China, scor 6-3, 4-6, 7-5 în optimile de finală.

SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA FINALA SHENZHEN. SIMONA HALEP – KATERINA SINIAKOVA, finala turneului de la Shenzhen, se joacă, sâmbătă, de la ora 8:00, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT.