SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO, astăzi, la Wimbledon. Ce spune Simona despre adversara sa

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO. Simona Halep revine pe teren la Wimbledon, la doar o zi după victoria categorică, 6-1, 6-1 cu italianca Francesca Schiavone. Ziua de tenis a început însă cu ploaie la Wimbledon, astfel că ora estimată de start a meciului Halep-Bertens este 21.00.

01 iul. 2016, 05:54
SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO, astăzi, la Wimbledon. Ce spune Simona despre adversara sa

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO

Click aici pentru a vedea Simona Halep – Kiki Bertens

UPDATE. Ploaia dă peste cap programul zilei, se estimează că meciul Simonei se va juca de la ora 21.00.

Simona Halep a vorbit despre confruntarea cu olandeza Kiki Bertens, locul 28 WTA, din turul III al turneului de al Wimbledon. „Va fi un meci greu, o știu, este într-o formă bună, dovadă că a jucat semifinale la Roland Garros. Dar aici va fi altceva, pe iarbă e altceva. Am mai jucat împotriva ei acum mult timp, deci nu știu la ce să mă aștept acum. Va fi un meci greu, va fi o provocare importantă pentru mine, trebuie să cred că pot câștiga„, a declarat Simona Halep.

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO. Totodată, Simona Halep a rememorat și cea mai frumoasă amintire de pe iarba londoneză: „Meciul favorit la Wimbledon? Cu siguranță primul meci jucat pe terenul central, în 2014. Am jucat bine, pentru prima oară pe terenul central, a fost fantastic! Nu e departe acel meci, dar situația e alta, am acumulat experiență doi ani. Mă simt bine, mă simt pregătită, simt că joc bine și sunt încrezătoare. Trebuie să încerc să joc cel mai bun tenis al meu„.

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO. Simona Halep şi Kiki Bertens joacă în ultimul meci de pe terenul 2, după întâlnirile Nick Kyrgios – Dustin Brown, Petra Kvitova – Ekaterina Makarova şi Andrei Kuzneţov – Kei Nishikori. Ora aproximativă de start a partidei este 21.00.