Simona Halep-Klaus Iohannis, când şi unde va avea loc meciul. Ce spune antrenorul preşedintelui

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al președintelui României, Klaus Iohannis, a declara că meciul de tenis demonstrativ pe care şeful statului îl va juca cu Simona Halep va avea loc la Sibiu, în jurul datei de 1 mai.

10 feb. 2015, 13:25
Simona Halep-Klaus Iohannis, când şi unde va avea loc meciul. Ce spune antrenorul preşedintelui

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, a confirmat că în următoarele luni preşedintele ţării va juca o partidă demonstrativă cu Simona Halep. „Da, în mare parte, s-a stabilit! Meciul anului, cum i se spune deja, va fi la Sibiu. Sâmbătă am discutat personal despre asta şi cu unii, şi cu alţii„, a declarat Vecerdea, pentru sportnews.ro.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS, mesaj pe Facebook după ce a fost la meciul Simonei Halep

Rugat să dezvăluie data meciului, antrenorul lui Iohannis a explicat că poate spune doar perioada în care se va juca, deoarece fixarea datei exacte depinde de programul Simonei Halep. „S-a stabilit în jurul datei de 1 mai. Mai exact, în săptămâna 27 aprilie – 2 mai. Simona va juca în săptămâna dinainte la Stuttgart. Am fi vrut să se joace duminică, 26 aprilie, dar programul se va decala, dacă Simona va juca finala în Germania. Trebuie să stabilim o zi în care agendele să coincidă„, a declarat Marius Vecerdea.