Simona Halep l-a concediat pe Victor Ioniţă

Simona Halep şi-a concediat din nou antrenorul. Victor Ioniță a fost pus pe liber după ce Simona a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Birmingham. Noul antrenor al Simonei este tot un român, Daniel Dobre.

RomaniaTV.net
21 iun. 2015, 08:04
Simona Halep l-a concediat pe Victor Ioniţă

În vârstă de 31 de ani Victor Ioniță o pregătea pe Simona Halep de la începutul lui 2015, dar relația dintre ei s-a răcit după Roland Garros. Dacă la începutul sezonului Simona solicita mai mereu intervenția antrenorului în pauzele din timpul partidelor, după Paris nu a mai făcut-o, chiar dacă a avut momente dificile, scrie digisport.ro.

Nu l-a chemat la bancă nici vineri, la Birmingham, unde pierduse setul al doilea la zero. A fost un semn că ceva nu e în regulă între cei doi, iar o zi mai târziu tehnicianul a aterizat singur la București, în vreme ce Simona a rămas în Anglia, unde se pregătește pentru participarea la al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, DECIZIE ŞOC după ELIMINAREA de la BIRMINGHAM

Cu Victor Ioniță antrenor, în 2015, Simona Halep a câștigat trei turnee, la Shenzen, în ianuarie, la Dubai, în februarie și la Indian Wells în martie. N-a reușit însă rezultate notabile în cele două turnee de Grand Slam din acest an, fiind eliminată în sferturi la Australian Open și în turul doi la Roland Garros.

Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei, a lucrat șapte ani la o academie din Germania și a făcut parte din staful jucătoarei la turneul campioanelor din 2014, de la Singapore.