Simona Halep l-a uitat deja pe Toni Iuruc. Cu cine a fost surprinsă la o terasă din Capitală FOTO

Simona Halep trece printr-o perioadă complicată atât în plan sportiv, cât şi în viaţa personală. Sportiva a divorţat de Toni Iuruc, după nici un an de căsătorie, apoi s-a operat la nas şi a anunţat că nu va mai juca deloc în 2022.

22 sept. 2022, 14:40
Simona Halep l-a uitat deja pe Toni Iuruc. Cu cine a fost surprinsă la o terasă din Capitală FOTO

Simona Halep l-a uitat deja pe Toni Iuruc. Sportiva pare să-şi fi revenit şi profită la maximum de timpul liber. Recent, a postat pe Instagram o imagine de la o ieșire în oraș, mai precis la un restaurant franțuzesc din Capitală. Cei care au văzut fotografia au remarcat însă imediat faptul că Simona Halep este însoțită de cineva la masă, fanii intrând astfel la speculații privind o posibilă implicare a sportivei într-o altă legătură sentimentală!

Citeşte şi: Patrick Mouratoglou rupe tăcerea despre relaţia cu Simona Halep. „Dacă nu are încredere 100% în tine, nu va merge!”

Acum câteva zile, Simona Halep a fost surprinsă la Mănăstirea Caşin, unde a căutat puţină liniștea sufletească după o perioadă extrem de complicată în viața ei, în care a divorțat și a fost nevoită să recurgă la o operație la nas. Îmbrăcată sport, campiaoan s-a închinat, a intrat în binecunoscutul lăcaș de cult pentru a aprinde lumănâri și a se ruga, cel mai probabil, pentru mai multă liniște și sănătate.

Citeşte şi: Simona Halep face lumină asupra relaţiei sale cu Muratoglu: „I-am cerut să aibă răbdare cu mine şase luni, în care să nu aibă aşteptări”

Vestea despărțirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat prin surprindere o țară întreagă, mai ales că cei doi se căsătoriseră civil de mai puțin de un an și aveau planificat să facă ceremonia și religioasă și petrecerea în luna noiembrie a acestui an. Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de trei ani.