SIMONA HALEP-LUCIE SAFAROVA 6-4, 7-5 în OPTIMI la CINCINNATI. Posibil SFERT cu MARIA SHARAPOVA

SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA 6-4, 7-5. Simona Halep a trecut, joi, cu 6-4, 7-5, de Lucie Safarova, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA a fost LIVE VIDEO, de la ora 18:00, pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO.

14 aug. 2014, 16:48

SIMONA HALEP o va întâlni în sferturile de finală pe câştigătoarea partidei dinte rusoaicele Maria Sharapova (6 WTA) şi Anastasia Pavlyuchenkova (25 WTA).

SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep, nr. 2 WTA şi a doua favorită la Cincinnati, va juca împotriva jucătoarei de origine cehă Lucie Safarova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, LIVE VIDEO de la ora 18:00 pe DOLCE SPORT. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep va juca, joi, cu Lucie Safarova, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT de la ora 18:00, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA va fi LIVE VIDEO, de la ora 18:00, pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP – LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO AICI

Game, set şi meci SIMONA HALEP: 7-5

Un nou break pentru Simona Halep: 6-5

Simona Halep revine: 5-5

Lucie Safarova în avantaj: 4-5

Rebreak Lucie Safarova: 4-4

Break la zero pentru Simona Halep: 4-3

Game greu pentru Simona Halep: 3-3

Lucie Safarova trece la conducere: 2-3

Primul break pentru Lucie Safarova: 2-2

Simona Halep face break la zero: 2-1

Simona Halep confirmă: 1-1

Lucie Safarova începe cu dreptul al doilea set: 0-1

Game şi set pentru Simona Halep: 6-4

Lucie Safarova ţine aproape: 5-4

Simona Halep păstrează avantajul: 5-3

Revine Lucie Safarova: 4-3

Simona Halep se distanţează: 4-2

Primul break este făcut de Simona Halep: 3-2

Game la zero pentru Simona Halep: 2-2

Simona Halep acuză dureri la piciorul drept, iar Lucie Safarova profită: 1-2

Simona Halep ia game-ul, revenind de la 0-30 pe serviciul său: 1-1

Lucie Safarova câştigă primul game pe pripriul serviciu: 0-1

A început meciul SIMONA HALEP – LUCIE SAFAROVA.

SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep a reuşit calificarea în optimile de finală după ce a trecut în turul doi, cu 6-4, 6-2, de belgianca Kirsten Flipkens, locul 54 WTA. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep va juca, joi, cu Lucie Safarova, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT de la ora 18:00, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA va fi LIVE VIDEO, de la ora 18:00, pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Lucie Safarova a învins-o cu 6-4, 6-2 în turul precedent pe Zarina Dias, din Kazahstan, locul 52 WTA, după o oră şi 11 minute de joc. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep va juca, joi, cu Lucie Safarova, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT de la ora 18:00, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA va fi LIVE VIDEO, de la ora 18:00, pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP vs. LUCIE SAFAROVA la Indian Wells:

SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Dintre jucătoarele favorite pe partea de tablou cu Simon Halep, continuă turneul de la Cincinnati Maria Şarapova (5), Ana Ivanovici (9), Carla Suarez Navarro (15) şi Lucie Safarova (16).

SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep şi Lucie Safarova s-au mai întâlnit de trei ori până acum. Simona Halep s-a impus în două rânduri în faţa lui Lucie Safarova. Ultimul joc între SIMONA HALEP şi LUCIE SAFAROVA a avut loc la Indian Wells. Simona Halep a învins-o pe Lucie Safarova cu 6-2, 4-6, 6-4. Tot în trei seturi şi tot în favoarea româncei SIMONA HALEP s-a încheiat şi partida din 2013, din semifinalele turneului de la Nurnberg, scor 6-3, 0-6, 6-2. Singura victorie pentru LUCIE SAFAROVA a fost înregistrată în 2011, în turul doi al turneului de la Toronto, scor 6-2, 6-4. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO. Simona Halep va juca, joi, cu Lucie Safarova, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT de la ora 18:00, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA va fi LIVE VIDEO, de la ora 18:00, pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP LUCIE SAFAROVA LIVE VIDEO.