Simona Halep, marea problemă înainte de Wimbledon 2021. „Parcă nu mai pot să fiu lucidă!”

Simona Halep este pregătită să revină pe teren, după ce, în ultima lună şi jumătate, s-a refăcut în urma accidentării la gambă. Românca își va face revenirea chiar la Wimbledon, turneul pe care l-a câștigat la ultima ediție care a avut loc, cea din 2019. Anul acesta, turneul se dispută în perioada 28 iunie - 11 iulie.

23 iun. 2021, 17:04
Simona Halep, marea problemă înainte de Wimbledon 2021. „Parcă nu mai pot să fiu lucidă!”

Simona Halep, marea problemă înainte de Wimbledon 2021. Campioana de la All England Club a dezvăluit și care este marea ei problemă la revenirea în circuit.

Simona Halep, marea problemă înainte de Wimbledon 2021

„La Wimbledon va fi diferit, o să fie foarte multe restricții, suntem încă în pandemie. E o nouă oportunitate, un nou an, oarecum ai multă încredere când mergi în același loc. Niciodată nu se știe însă în tenis, fiecare meci la acest nivel este extraordinar de greu. Restricțiile sunt foarte dificile pentru mine, dar nu mă plâng, suntem norocoși să se facă acest turnee. Nu-mi place deloc bula, mă stoarce de energie. Parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren, atunci când stau doar în cameră și nu am voie să ies”, a spus Simona Halep, pentru Eurosport.

Simona Halep a ajuns în cursul zilei de luni la Londra, iar marți a intrat în complexul de la All England Club. Din tribunele arenei centrale, unde în urmă cu doi ani făcea un meci aproape perfect în finala cu Serena Williams, sportiva din România a transmis și un mesaj elocvent. „Nu e nevoie de cuvinte”, a scris Simona Halep, în descrierea fotografiei în care apărea în tribunele arenei centrale din complexul de la All England Club.

Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii

Simona Halep va juca la Wimbledon din postura de campioană en-titre, pentru că anul trecut competiția nu s-a putut desfășura, din cauza pandemiei de COVID-19 „O să joc pe hard, pentru că în România nu avem teren de iarbă. Suprafața de hard este destul de bună. O să încerc să fiu gata să joc un turneu înainte de Wimbledon, sper să mă recuperez. Abia aștept Wimbledon, chiar sunt foarte încântată de faptul că sunt deținătoarea trofeului. La Paris mi-a plăcut, am avut experiența asta atunci când am mers cu trofeul alături de Rafael Nadal”, a mai spus Simona Halep.