Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii

Simona Halep traversează o perioadă minunată în viaţa sa. Jucătoarea de tenis din Constanţa a fost ceruta în căsătorie de iubitul său, Toni Iuruc, şi a primit şi inelul de logodnă.

17 iun. 2021, 08:47
Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii

Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Nu doar în plan personal a făcut Simona Halep o schimbare, ci și în parcul auto. Tenismena tocmai și-a luat un super bolid de lux. Aston Martin DBX este mașina pe care Simona Halep și-ar fi cumpărat-o cu ocazia logodnei și pentru care ar fi plătit în jur de 250 000 de euro.

Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii

Bolidul are 2,2 tone și atinge 100 kilometri / ora în doar 4,5 secunde.

„Chiar îi spuneam Simonei că ne-a trecut printr-o adevărată galerie de mărci de lux. Acest Aston Martin arata și el impecabil. Am întrebat-o ce surpriza ne mai pregătește și a început să zâmbească”, a spus un prieten apropiat Simonei Halep, pentru Prosport.

Simona Halep revine în tenis. Ce a spus românca la plecarea spre primul turneu după accidentarea groaznică de la Roma.

Aston Martin nu este singura mașină a Simonei Halep. Ea mai deține Porsche, Mercedes sau Bentley.

Simona Halep a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc, bărbatul cu care, în urmă cu câteva zile, a anunţat că se căsătoreşte. Chiar dacă între ei este o diferenţă de 13 ani, comentată de multă lume, se înţeleg foarte bine şi vor să îşi întemeieze o familie.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, declara Simona.

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, în vârstă de 41 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori. Cel mai recent mariaj l-a încheiat chiar el, pe motiv că soția îl înșela. Se pare că divorțul s-ar fi produs chiar când femeia era gravidă.

„Rudele de gradul doi vor da între 300 si 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importanta valoarea darului, este importanta prezenta la un eveniment special din viata fiecarui om. Daca esti ruda cu acea persoana care se casatoreste este obligatoriu sa participi la sarbatoare, la petrecere”, a spus pentru Ziare.com o persoana din apropierea Simonei Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta cu Toni Iuruc