Simona Halep, mesaj emoționant după anunțul de retragere al lui Roger Federer. Povestea uimitoare a primei întâlniri dintre cei doi: „Am înlemnit!”

Roger Federer (41 de ani) a anunțat că se retrage din tenis, iar marii sportivi din întreaga lume, printre care și Simona Halep, au ținut să fie alături de elvețian prin transmiterea unor mesaje speciale pe rețelele sociale.

16 sept. 2022, 16:22
Simona Halep, mesaj emoționant după anunțul de retragere al lui Roger Federer. Povestea uimitoare a primei întâlniri dintre cei doi: „Am înlemnit!”
Simona Halep, mesaj emoționant după anunțul de retragere al lui Roger Federer. Povestea uimitoare a primei întâlniri dintre cei doi

Simona Halep, mesaj emoționant după anunțul de retragere al lui Roger Federer.  Simona Halep a distribuit o poză cu ea și Rofer Federer de pe terenul de tenis, alături de un mesaj legat de retragerea elveţianului din tenis. Roger Federer a anunţat, joi, că se va retrage din circuitul ATP după ce va participa, săptămâna viitoare, la Laver Cup, la Londra.

„Nu va mai exista alt Roger şi sunt recunoscătoare pentru că am avut şansa de a juca în aceeaşi eră cu el”, a scris Simona Halep.

Simona Halep face lumină asupra relaţiei sale cu Patrick Muratoglu: „I-am cerut să aibă răbdare cu mine şase luni, în care să nu aibă aşteptări”

Roger Federer a cucerit-o pe Simona Halep cu modestia sa, cei doi întâlnindu-se la Wimbledon, pe vremea când românca era doar o junioară talentată. Elveţianul, considerat de mulți cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor, a stat și a vorbit cu Simona Halep. „Era anul 2007 și eram la Wimbledon, la juniori. M-am dus să racordez o rachetă și l-am văzut acolo. Am înlemnit. I-am întins legitimația și l-am rugat dacă poate să-mi dea un autograf. A fost foarte călduros. M-a întrebat ce fac acolo și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era un jucător imens încă de pe atunci, a stat și a vorbit cu mine”, a povestit Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep se retrage, nu va mai juca nici un meci în 2022

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)