Simona Halep, mesaj public în plin scandal de dopaj. Este trădarea momentului: „Eu vă susţin de la distanţă!”

Simona Halep aşteaptă audierea de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, în scandalul de dopaj în care este implicată, iar până atunci a transmis un mesaj de susţinere pentru echipa lui Gică Hagi, Farul, care joacă un meci decisiv pentru titlul de campioană cu FCSB.

19 mai 2023, 15:37
Simona Halep, mesaj public în plin scandal de dopaj. Este trădarea momentului: „Eu vă susţin de la distanţă!”
Simona Halep, mesaj public în plin scandal de dopaj. Este trădarea momentului: "Eu vă susţin de la distanţă!"

Simona Halep, mesaj public în plin scandal de dopaj. Sportiva din Constanța, apropiată de Gică Hagi, le-a transmis celor de la Farul un mesaj de susținere, deşi în trecut a fost apropiată de FCSB!

„Băieţi, ştiu cum e să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi. Și mai ştiu cât de mult aţi muncit ca să ajungeţi aici, aşa că e momentul să daţi tot ce aveţi mai bun şi să vă bucuraţi.  Aveţi de partea voastră, ca antrenor, pe cel mai bun jucător din istoria României şi asta să vă dea încredere şi putere.  Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipsește niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună. Farul Constanţa, sunt cu voi”, a transmis Simona Halep.

Citeşte şi: Cât costă rochia purtată de Simona Halep la un botez. Este de firmă şi nu oricine şi-o permite!

Stere Halep, tatăl sportivei, va asista la meciul  Farul – FCSB, care va avea loc la Ovidiu, duminică, de la ora 19:00. Partida a stârnit un interes uriaș, pe care stadionul din Ovidiu, cu 4.000 de locuri, nu îl poate acoperi, înregistrându-se peste 10.000 de cereri! Stere Halep a primit cinci bilete de intrare la meciul Farul – FCSB.

Citeşte şi: Simona Halep a dat lovitura! Afaceri de milioane de euro în plin scandal de dopaj