Simona Halep a dat lovitura! Afaceri de milioane de euro în plin scandal de dopaj

Simona Halep a devenit, și în mod oficial, femeie de afaceri, încercând să profite de pauza pe care o are în tenis. Simona a devenit acționar majoritar la două dintre firmele deținute până acum de tată ei, Stere Halep

26 apr. 2023, 16:59
Simona Halep a dat lovitura! Afaceri de milioane de euro în plin scandal de dopaj
Simona Halep a dat lovitura! Afaceri de milioane de euro în plin scandal de dopaj

Obligată să ia o pauză în privința tenisului, din cauza suspendării impuse de WTA, Simona Halep se axează pe afaceri. Tenismena a preluat, recent, două dintre firmele deținute de tatăl său, Stere Halep. Este vorba despre SH Resort SRL și New Imob Concept SRL, Simona devenind acum acționar majoritar, cu 80% din acțiuni, după ce Stere Halep i-a cesionat acțiunile deținute.
Fiind o afacere de familie, cele două societăți vor fi administrate de fratele Simonei, Nicolae Halep.

Citește și Avantaje şi dezavantaje ale cazinourilor online cu dealer live

SH Resort SRL a fost înființată la începutul anului 2014, dar a fost preluată în 2019 de familia Halep, Stere și Nicolae, tată și fiu, inițial cei doi având procente egale. Ulterior, Stere Halep a devenit acționat majoritar cu 80%, procente pe care i le-a cesionat Simonei Halep, în luna martie a acestui an.

New Imob Concept SRL a fost înființată de Nicoale Halep în anul 2014, ca unic asociat, dar a cesionat în acest an 80% din acțiuni către sora sa.

Citește și Motivul pentru care Ramona Bădescu și-a anulat căsătoria la Vatican. Detaliile neștiute din mariajul cu fostul soț: „Mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă”

Societățile desfășoară activități în domeniu imobiliar și hotelier,având la finalul anului 2021 o cifră de afaceri aproape 800.000 euro și profit 210.000 euro. Proprietățile celor două societăți sunt în Năvodari și Constanța.

În afara celor două firme, Simona Halep a depus documentația pentru elaborarea unui PUZ având ca scop introducerea în intravilan a unui lot din localitatea Ovidiu, județul Constanța, pentru construirea unei crame, cu producție, alimentație publică și spațiu comercial.

Locația în care urmează să se realizeze investiția, în suprafață totală de 7700 mp, se află în extravilanul localității Ovidiu, jud. Constanța.