Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, faţă-n faţă în turul 2 la Wimbledon. Interviuri explozive cu cele două jucătoare

Simona Halep a câștigat cu 6-4, 7-5 meciul împotriva Alexandrei Sasnovich, în primul tur de la Wimbledon. În turul doi va avea loc un duel românesc după ce Mihaela Buzărnescu a învins-o în două seturi pe Jessica Pegula, scor 6-4, 6-4. 

RomaniaTV.net
01 iul. 2019, 18:19
Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, faţă-n faţă în turul 2 la Wimbledon. Interviuri explozive cu cele două jucătoare

Simona Halep a vorbit după meci, într-un interviu pentru FANATIK, despre duelul din turul doi împotriva Mihaelei Buzărnescu. Fostul lider mondial consideră că va fi o confruntare dificilă și chiar dacă este o româncă de cealaltă parte a fileului, pe teren nu contează și va fi o adversară ca oricare alta.

„Atunci când intru pe teren nu contează cu cine joc. E o jucătoare foarte bună, incomodă cu stânga. Joacă bine, am văzut că a câștigat în două seturi. Va fi greu, dar sunt încrezătoare”, a precizat Halep.

Chiar dacă și-a îndeplinit obiectivele: lider mondial și câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep îi asigură pe fani că motivația e la cote maxime și că obiectivul este să câștige în continuare turnee importante.

„Îmi doresc tare mult să câștig. Obiectivul meu principal nu mai este clasamentul, ci să câștig trofee. Știu că nu e ușor, sunt într-o perioadă mai relaxantă. Vin după numărul 1 doi ani la rând și un Grand Slam câștigat. Consider că trebuie să mă relaxez un pic în acest an, iar apoi să văd ce pot face mai bine. Anul acesta vreau doar să mă simt bine pe teren”, a spus Halep.

Citeşte mai mult pe  FANATIK