ŞOC la ROLAND GARROS. SIMONA HALEP – MIRJANA LUCIC-BARONI 5-7, 1-6 în turul II

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a fost eliminată, miercuri, în turul II la Roland Garros, fiind învinsă de Mirjana Lucic-Baroni, scor 5-7, 1-6.

27 mai 2015, 10:34
ŞOC la ROLAND GARROS. SIMONA HALEP – MIRJANA LUCIC-BARONI 5-7, 1-6 în turul II

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep, văzută de mulţi specialişti ai tenisului favorită la câştigarea ediţiei din acest an a Roland Garros-ului, a făcut miercuri cel mai slab meci din acest sezon. Prestaţia sa a fost mult inferioară celor din partidele pierdute cu Carla Suarez şi Alizet Cornet, săptămânile trecute, la Madrid şi Roma, Simona fiinf practic de nerecunoscut.

Simona Halep a fost dominată clar de o jucătoare cu aproape zece ani mai în vârstă, Mirjana Lucic Baroni, fără performanţe deosebite în circuitul WTA, dar care o mai eliminase pe Halep dintr-un Grand Slam, anul trecut, în turul 3 la US Open. Acum, Lucic Baroni i-a venit de hac constănţencei în turul doi la Roland Garros, fiind cea mai răsunătoare eliminare a întrecerii, peste cele ale lui Eugenie Bouchard şi Venus Williams. 

Simona Halep a jucat dezastruos, dar a dat semne de revenire când, în primul set, a revenit de la 3-5 la 5-5. Croata de 33 de ani a făcut break, iar apoi a servit pentru set şi s-a impus cu 7-5.

În setul doi, Simona Halep a fost de nerecunoscut. A luat un singur game, la 0-5, şi a pierdut cu 1-6.