Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce a postat din vacanţa din Turcia FOTO

Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill, iar ruptura pare să nu o afecteze deloc pe sportiva din Constanţa. Aceasta se distrează în continuare în luna de miere, la Bodrum, alături de Toni Iuruc.

24 sept. 2021, 12:15
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce a postat din vacanţa din Turcia FOTO

Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Simona Halep s-a despărțit de antenorul australian, iar ruptura pare să nu o afecteze deloc pe sportiva din Constanţa.

Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill

Simona Halep se distrează în continure în luna de miere, la Bodrum, alături de Toni Iuruc, de unde postează zilnic imagini pe reţelele de socializare.

Simona Halep a anunțat ca rupe colaborarea cu antrenorul Darren Cahill la exact o săptămâna de la căsătoria cu Toni Iuruc, într-un moment în care se află în luna de miere.

Toni Iuruc, pus la zid după ce Simona Halep a renunţat la Cahill. „Ai așteptat să-și pună semnătură și ai luat controlul”

Halep a anunțat ruperea colaborării cu Cahill pe rețelele de socializare. Sportiva din Constanța petrece clipe de vis în stațiunea Bodrum, din Turcia, alături de soţul ei, Toni Iuruc.

Fără antrenorul australian, Halep va juca la Indian Wells, în perioada 6-17 octombrie. Cel mai probabil, va fi pregătită de românul Daniel Dobre, alături de care a câștigat Grand Slam-ul de la Wimbledon.

„După șase ani minunați de lucru împreună, Darren și cu mine am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de muncă. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, a fost anunțul postat de Simona Halep.