Toni Iuruc, pus la zid după ce Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. „Ai așteptat să-și pună semnătură și ai luat controlul”

Anunțul Simonei Halep că încheie colaborarea cu antrenorul Darren Cahill i-a luat prin suprindere pe fanii tenismenei, care consideră că decizia a fost luată, de fapt, de Toni Iuruc!

23 sept. 2021, 10:33
Toni Iuruc, pus la zid după ce Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. „Ai așteptat să-și pună semnătură și ai luat controlul”

Toni Iuruc, pus la zid după ce Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. Fanii sportivei au comentat în termeni duri pe rețelele de socializare ruptura de tehnicianul australian. Mulți cred că soțul sportivei , Toni Iuruc, a fost cel care a hotărât rezilierea contractului cu Darren Cahill.

Toni Iuruc, pus la zid după ce Simona Halep a renunţat la Darren Cahill

„Foarte trista aceasta veste, cheia succesului tau a fost Darren si esti destul de matura sa stii ce faci (daca e decizia ta, ceea ce nu prea cred), sper doar ca Dl Dobre, cu care ai castigat la Wimbledon sa faca aceeasi treaba buna cu tine . Data trecuta ati motivat despartirea. sper sa o faceti si acum”, a scris un fan al Simonei Halep pe Facebook. „Cine a luat decizia? Tu sau soțul? Nu pot să cred că o căsătorie poate distruge această legătură”, a scris alt fan.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. Şi-a ales deja noul antrenor!

Un alt fan al tenismenei a fost și mai radical: „Hehe Toni. Abia ai așteptat să-și pună semnătură și ai luat controlul”.

Simona Halep a anunțat ca rupe colaborarea cu antrenorul Darren Cahill la exact o săptămâna de la căsătoria cu Toni Iuruc, într-un moment în care se află în luna de miere!