SIMONA HALEP poate deveni nr. 1 mondial, în două săptămâni. Scenariul care o duce în vârf

SIMONA HALEP se află în momentul de faţă pe locul 3 în ierahia WTA, dar jocul rezultatelor şi o prestaţie remarcabilă la Australian Open pe pot propulsa pe compatrioata noastră pe primul loc în ierarhia jucătoarelor profesioniste de tenis.

19 ian. 2015, 15:55
SIMONA HALEP poate deveni nr. 1 mondial, în două săptămâni. Scenariul care o duce în vârf

SIMONA HALEP ar putea ajunge în vârful ierarhiei jucătoarelor profesioniste de tenis mai repede decât s-ar aştepta cineva, condiţia esenţială fiind aceea de a avea un parcurs excepţional la Australian Open, coroborat cu o mulţime de alţi factori.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA. LIVE VIDEO (ora 12:00) în turul III la AUSTRALIAN OPEN

În primul rând, pentru a deveni lidera jucătoarelor profesioniste de tenis, Simona Halep trebuie SĂ CÂŞTIGE Internaţionalele de Tenis ale Australiei, dar acensiunea pe primul loc trebuie să contribuie şi jocul rezultatelor. Astfel, Serena Williams, lidera la zi a WTA, trebuie să ajungă la Melbourne până cel mult în faza optimilor de finală. În drumul spre titlu, Simona Halep ar trebui să o elimine în semifinale pe a doua jucătoare a lumii, Maria Şarapova, astfel că rusoaica nu ar mai fi o piedică în calea Simonei nici în ceea ce priveşte atingerea primei poziţii a ierarhiei fetelor.

Citeşte şi Surprize URIAŞE la Australian Open. Irina Begu a eliminat-o pe Kerber. Halep a scăpat de Ana Ivanovici

Maria Şarapova are, la rândul său, mari şanse de a o detrona pe Serena Williams după Australian Open, singura condiţie este ca ea să câştige acest turneu, indiferent de rezultatele celorlalte jucătoare.

Citeşte şi HALEP-GAJDOSOVA. Adversara Simonei Halep, declaraţie războinică înaintea întâlnirii din turul doi