SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Românca, favorită la pariuri. VEZI COTELE

SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Simona Halep a realizat deja o performanţă de vis la Roland Garros, reuşind să acceadă în careul de aşi al întrecerii. Urmează FINALA? casele de pariuri merg pe serviciul româncei. 

05 iun. 2014, 06:12
SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Românca, favorită la pariuri. VEZI COTELE

SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Bookmakerii consideră însă că jucătoarea noastră nu se va opri aici. La pariuri, Simona este favorită clară în confruntarea cu Andrea Petkovici.

Cei ce mizează 100 de lei pe un succes al constănţencei, pot avea un câştig net foarte mic, de doar 18 lei! Spre comparaţie, victoria jucătoarei din Germania, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, primeşte o cotă de 4.50, anunţă Dolce Sport.

Până în semifinalele întrecerii, Halep nu a pierdut niciun set şi a câştigat toate partidele la cel puţin 5 gameuri diferenţă. 1.57 e cota acordată Simonei pentru o nouă victorie în numărul minim de seturi. La o cotă de 1.72 se poate paria pe faptul că jucătoarea noastră se va impune din nou la minim 5 gameuri distanţă.

SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Un joc echilibrat, în care se vor juca 21 sau mai multe gameuri, are o cotă de 1.90. Simona Halep şi Andreea Petkovici se vor înfrunta în semifinala de la Roland Garros, joi, în jurul orei 15:30.

Va fi a 4-a dispută directă. Până în prezent, scorul îi este favorabil Simonei, care s-a impus în faţa nemţoaicei de două ori, în 2013, la Tokyo şi Nurnberg.

Ultimul succes a venit chiar în finala întrecerii, constănţeancă bifând astfel prima izbândă din carieră într-un turneu WTA. Unica victorie a lui Petkovic datează din anul 2009.

SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC. Simona Halep s-a calificat în semifinale fără să piardă vreu set. În sferturile de finală, Simona Halep a trecut cu 6-2, 6-2 de Svetlana Kuznetsova. Andrea petkovic a eliminat-o în sferturile de finală pe Sandra Errani, scor 6-2, 6-2.

SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC. Cine este adversara Simonei Halep

Andrea Petkovic (favorita 28) este la prima semifinală al ROLAND GARROS. Ultima confruntare dintre Simona halep şi Andrea Petkovic a avut loc în 2013, pe 15 iunie, tot pe zgură, la turneul de la Nurnberg. Atunci, Simona s-a impus, în finală, cu 6-3, 6-3, fără să-și piardă vreodată serviciul. Scorul întâlnirilor directe dintre Halep și Petkovic este 2-1 pentru româncă. În 2009, Pektovic s-a impus la turneul de la București, 6-2, 7-6 (2), în sferturile de finală. În 2013, pe hard, Halep a învins-o în Japonia, la turneul de la Tokyo, în turul II, scor 7-6 (4), 6-3, pe Andrea Petkovic.

După fiecare victorie, Andrea Petkovic are dansul ei, mișcările sportivei germane fiind foarte populare pe Internet.