Simona Halep, prima reacţie despre meciul cu Sorana Cîrstea. Ce a spus despre marea ei rivală

Simona Halep, 26 WTA, o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells pe marea sa rivală, Sorana Cîrstea, 27 WTA.

14 mart. 2022, 17:39
Simona Halep, prima reacţie despre meciul cu Sorana Cîrstea. Ce a spus despre marea ei rivală
Simona Halep, prima reacţie despre meciul cu Sorana Cîrstea

Simona Halep, prima reacţie despre meciul cu Sorana Cîrstea. Fostul lider WTA a declarat, luni, că meciul cu rivala sa  reprezintă o mare provocare.

Simona Halep, prima reacţie despre meciul cu Sorana Cîrstea. Ce a spus despre marea ei rivală

„Ne-am antrenat împreună de câteva ori în ultima vreme, dar nu foarte mult. Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obişnuită să joc cu româncele. Desigur că va fi un meci greu, este o jucătoare grozavă”, a declarat Simona Halep. „Noi ne știm de la 8 ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două”, spunea, acum câţiva ani, Sorana Cîrstea.

Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! Anunţul cu care și-a surprins fanii: „Toată lumea e acasă!”

Simona Halep, locul 26 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-4, pe  Cori Gauff, SUA, locul 17 WTA. La rândul ei, Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, a trecut de Anna Kalinskaya, Rusia, locul 90 WTA, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi s-au logodit anul trecut

Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit de trei ori până acum, dar cele mai recente partide sunt din 2010. Cîrstea conduce cu 2-1, după victorii la Cincinnati, în calificări, 6-2, 6-4, în 2010, şi la Bucureşti, în „sferturile” unui turneu ITF din 2008, scor 3-6, 6-3, 6-1. Tot în 2010, Halep s-a impus în optimile de finală ale turneului de la Marbella, scor 6-4, 7-6.