Simona Halep, prima reacţie despre relaţia cu fostul tenismen Joao Monteiro. Presa portugheză: „Pentru asta l-a angajat!”

Simona Halep a comentat zvonurile conform cărora ar avea o relaţie cu fostul jucător portughez de tenis Joao Monteiro. Într-o declarație oficială publicată pe contul ei de Instagram, fostul lider WTA a precizat că acesta nu este iubitul său, ci doar partenerul său de antrenament.

30 aug. 2023, 18:37
Simona Halep, prima reacţie despre relaţia cu fostul tenismen Joao Monteiro. Presa portugheză: „Pentru asta l-a angajat!”
Simona Halep, prima reacţie despre relaţia cu fostul tenismen Joao Monteiro. Presa portugheză: "Pentru asta l-a angajat!"

Simona Halep, prima reacţie despre relaţia cu fostul tenismen Joao Monteiro. După ce a apărut informația că s-ar afla într-o relație cu Joao Monteiro (29 de ani), un fost jucător de tenis portughez, Simona Halep (31 de ani) a ținut să facă precizări în acest sens. „Am tot citit articolele inventate despre relaţia mea cu Joao. Este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulţumesc”, a scris Simona Halep, la InstaStory.

Joao Monteiro a jucat ultima dată tenis în anul 2020, apoi a ales cariera de antrenor la academia lui Patrick Mouratoglou (53 de ani).

Citeşte şi: Ianis Hagi, prezentat oficial de Alaves. A avut-o alături pe iubita sa, Elena Tănase: „Mi-am împlinit un vis” FOTO

După ce Simona Halep a negat presupusa relație de dragoste, presa din Portugalia a dezvăluit motivul pentru care românca l-a angajat pe Joao Monteiro. „Campioana Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 este suspendată provizoriu după un control anti-doping pozitiv de la sfârșitul anului trecut, dar este încrezătoare că va putea concura din nou în curând, odată ce se va cunoaște verdictul în procesul de dopaj. Pentru asta l-a angajat pe Monteiro, pentru a o ajuta să reintre în formă și să se pregătească să concureze la un nivel bun”, a scris Bola Amarela.