Simona Halep, prima reacţie după calificarea în „sferturi” la Wimbledon 2019. Ce spune despre viitoarea adversară, Shuai Zhang

Simona Halep a oferit prima reactie dupa victoria obtinuta, luni, in fata americancei Cori Gauff, scor 6-3, 6-3 in optimile de finala de la Wimbledon.

08 iul. 2019, 14:41
Simona Halep, prima reacţie după calificarea în „sferturi” la Wimbledon 2019. Ce spune despre viitoarea adversară, Shuai Zhang

Simona Halep s-a declarat multumita de prestatia ei.

„Sunt foarte fericita ca voi juca din nou in sferturi. Este un turneu special, m-am simtit bine astazi si cred ca si celor din tribunele-a placut meciul”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, în sferturile de finală la Wimbledon după 6-3, 6-3 cu Cori Gauff. Urmează Shuai Zhang

„Anul trecut a fost unul foarte bun, pentru ca am castigat la Roland Garros. E adevarat ca n-am reusit o prestatie buna la Wimbledon, dar acum e important sa ma simt bine pe teren”, a completat Simona Halep.

Romanca a vorbit si despre meciul din sferturile de finala cu Shuai Zhang, care o conduce cu 2-1 la meciurile directe: „E ocazia perfecta pentru a-mi lua revansa. Va trebui insa sa lupt pentru fiecare punct, pana la final”.

Simona Halep si Shuai Zhang se vor intalni, marti, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori.