Simona Halep, prima reacţie după ce a distrus-o pe Paula Badosa la Wimbledon 2022. Meci de foc în „sferturi”

Simona Halep a învins-o, luni, cu 6-1, 6-2 pe Paula Badosa, după doar 59 de minute de joc, și s-a calificat în sferturile de finală alşe competiției de la All England Club.

04 iul. 2022, 21:47
Simona Halep, prima reacţie după ce a distrus-o pe Paula Badosa la Wimbledon 2022. Meci de foc în „sferturi”

Simona Halep, prima reacţie după ce a distrus-o pe Paula Badosa la Wimbledon 2022. La finalul partidei, fostul lider WTA a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut la revenirea pe terenul central (ultima dată a jucat aici la finala câștigată în 2019) și s-a declarat mulțumită de jocul ei pe iarba londoneză. „Mi-am dorit să fiu aici astăzi (n.r. – pe arena centrală). Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să o bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere! Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine. De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi. Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici”, a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, calificare triumfală în sferturi, la Wimbledon. A spulberat-o pe Paula Badosa

Următoarea adversară a Simonei Halep de la Wimbledon va fi Amanda Anisimova, care a trecut de Harmony Tan, scor 6-2, 6-3. Pentru calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon, Simona Halep va primi un cec în valoare de 310.000 de lire sterline (aproximativ 380.000 de dolari). La această ediție de la Wimbledon nu sunt acordate puncte (din cauza neînțelegii dintre WTA/ATP și organizatorii de la All England Club pe subiectul interzicerii sportivilor din Rusia și Belarus de la al treilea Grand Slam al anului).

Wimbledon 2022, sferturi de finală:

Ajla Tomljanovic – Elena Rybakina

Simona Halep – Amanda Anisimova

Marie Bouzkova – Ons Jabeur

Tatjana Maria –  Jule  Niemeier