Simona Halep, prima reacţie după revenirea în circuitul WTA. Ce a spus despre relaţia cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a disputat primul meci după 19 luni, păerioadă în care a absentat din cauza suspendării pentru dopaj. Românca a pierdut în primul tur la Miami, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa.

20 mart. 2024, 08:12
Simona Halep, prima reacţie după revenirea în circuitul WTA. Ce a spus despre relaţia cu Patrick Mouratoglou
Simona Halep, prima reacţie după revenirea în circuitul WTA. Ce a spus despre relaţia cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep, prima reacţie după revenirea în circuitul WTA. Fostul lider mondial a declarat că, în ciuda eşecului, revenirea pe teren a fost mai bună decât se aştepta.

„Paula Badosa a fost o adevrsară foarte bună, cu un nivel de tenis ridicat, m-am bucurat de prezenţa mea pe teren, de faptul că atâţia oameni mă susţin. A fost o zi specială. Mă bucur că au fost români mulţi în tribune, mereu mă simt ca şi cum joc acasă, au fost gălăgioşi în sensul bun şi mă ajută. A fost familia, dar şi prieteni apropiaţi alături de mine. După primele cinci puncte pierdute am fost foarte nervoasă, am ştiut că va fi greu, nu ştiam la ce să mă aştept, dar încet mi-am intrat în ritm, am câştigat primul game şi mi-am spus: hai, că nu-s aşa rea, va fi bine, ştiam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine”, a spus Simona Halep.

„Sigur, nu sunt la cel mai bun nivel fizic, dar mă simt bine, m-a ajutat munca la sală în fiecare zi. Nu am avut niciun plan făcut, am aşteptat decizia, venirea aici a fost din dragoste pentru tenis. A fost rapid, este prea devreme să vorbesc despre planuri de viitor, mă duc acasă, trebuie să mă antrenez mai mult, nivelul este foarte ridicat în aceste zile. Nu ştiam cum o să mă descurc, dar a fost destul destul de bine pentru primul meci”, a mai adăugat Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, atacată violent de Caroline Wozniacki: „Aceşti oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri”. Cum a replicat

Românca a precizat că s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, pe care l-a salutat: „M-am văzut cu el acum două zile, îi doresc succes cu Rune Holger, dar am terminat să lucrez cu el. Dar da, ne-am salutat, eu salut pe toată lumea, nu ţin supărare, nu am ură”.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, pe 5 martie, reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni, aşa că fostul lider WTA a putut reveni în circuitul WTA.