Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Danka Kovinic. Urmează Alize Cornet în „optimi”

Simona Halep, locul 15 WTA, a declarat, sâmbătă, după ce a învins-o pe Danka Kovinic în turul al treilea al Australian Open 2022, că este foarte mulţumită de modul în care a jucat. Românca o va întâlni în optimile de finală pe Alize Cornet din Franţa, locul 61 WTA.

22 ian. 2022, 09:08
Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Danka Kovinic. Urmează Alize Cornet în „optimi”

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Danka Kovinic. Simona Halep şi Alize Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea franceză conduce cu 3-1. Însă ultima lor partidă a avut loc în 2015, când Alize Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul I al turneului de la Madrid.

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Danka Kovinic

„Mă simt grozav să pot juca din nou în turul al patrulea. Întotdeauna mi-a plăcut să joc în Australia, poate de aceea fac jocuri bune. În faţa unei asemenea asistenţe e întotdeauna o plăcere, vă mulţumesc tuturor că staţi în această căldură, deoarce este super-cald! Simt că am jucat grozav, ea a fost un pic obosită, a avut un meci greu înainte de cel cu mine. E întotdeauna o provocare să intri pe acest teren şi să dai ce ai mai bun, sunt foarte mulţumită de modul în care am jucat şi abia aştept următorul meci. Mă simt bine, simt că sunt mai încrezătoare deoarece anul trecut a fost unul greu şi acum doar mă bucur de tenis, sunt sănătoasă, deci este un lucru bun să vin aici şi să încerc să dau ce am mai bun. De fapt, lucrul cel mai important este să încerci să dai cei ai mai bun”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, victorie la Australian Open. A spulberat-o pe Danka Kovinic în două seturi fulger. Cu cine va juca în optimi VIDEO

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat pentru a şaptea oară în optimile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Danka Kovinic din Muntenegru, locul 98 WTA. În faza următoare, Simona Halep va evolua cu Alize Cornet din Franţa, locul 61 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe Tamara Zidansek din Slovenia, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29.