Simona Halep, prima victorie la Transylvania Open. Ce a spus despre discursul în română al Emmei Răducanu

Simona Halep, locul 18 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Transylvania Open, după ce a învins-o, miercuri, în prima manşă, cu 6-1, 6-2, pe Gabriela Ruse, locul 85 WTA. În turul următor, o va întâlni rusoaica Varvara Graceva, locul 81 WTA.

27 oct. 2021, 19:14
Simona Halep, prima victorie la Transylvania Open. Ce a spus despre discursul în română al Emmei Răducanu

Simona Halep, prima victorie la Transylvania Open. Simona Halep, locul 18 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Transylvania Open, după ce a învins-o, miercuri, în prima manşă, cu 6-1, 6-2, pe Gabriela Ruse, locul 85 WTA. În turul următor, o va întâlni rusoaica Varvara Graceva, locul 81 WTA.

Simona Halep, prima victorie la Transylvania Open. Ce a spus despre discursul în română al Emmei Răducanu

Simona Halep s-a declarat surprinsă plăcut de discursul în limba română al Emmei Răducanu după meciul de marţi cu Polona Hercog de la Transylvania Open. „Am fost surprinsă pentru că tot am auzit că nu vorbeşte, dar a vorbit foarte bine şi chiar a fost, cred, ceva plăcut pentru toţi românii. Chiar dacă nu locuieşte în România, nu s-a născut aici, vorbeşte româna şi este un sentiment plăcut”, a spus Simona Halep.

Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

Siomona Halep le-a transmis românilor că nu are de gând să se lase de tenis prea curând, pentru a le oferi ocazia compatrioţilor ei să o vadă jucând în continuare: „M-am simţit foarte bine pe teren, pentru că este o bucurie să vin din nou la Cluj. De fiecare dată, aici am jucat poate cel mai bun tenis al meu, şi la FedCup. Chiar dacă nu avem public, i-am simţit aproape de mine, de când am venit. Nu este niciodată uşor să joci cu adversare din aceeaşi ţară, mai ales când este o adversară solidă, puternică. Ea a avut un an extraordinar, a intrat în Top 100, ştim şi noi cum este şi merită toate aplauzele. O să-mi fie în continuare destul de greu să revin acolo unde îmi doresc, pentru că am un nou obiectiv, dar e o bucurie să fiu pe teren şi să fiu aptă. Eu cred că o să revenim la normal în curând şi o să ne putem bucura împreună de tenis, pentru că nu am de gând să mă las, mai vreau să mai joc”.


loading...