Simona Halep, primele declaraţii după calificarea în semifinale la Wimbledon: „Joc cel mai bun tenis al meu!”

Simona Halep a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, că joacă în prezent cel mai bun tenis al său.

06 iul. 2022, 17:32
Simona Halep, primele declaraţii după calificarea în semifinale la Wimbledon: „Joc cel mai bun tenis al meu!”

“Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt foarte ermoţionată. A fost un meci dificil. Am avut însă încredere în mine, am spus că trebuie să fiu tare pe picioare. Totul este bine când se termină cu bine. Da, categoric, joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme, dar îmi recâştig încrederea”, a spus Simona Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon.

Halep a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4.

Citeşte şi Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon. Victorie spectaculoasă împotriva Amandei Anisimova

În semifinale, româna va juca împotriva jucătoarei kazahe Elena Rîbakina, care a învins-pe australianca Ajla Tomljanovic în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3. Rîbakina locul 23 WTA şi cap de serie numărul 17, s-a impus după o oră şi 53 de minute în duelul cu Tomljanovic, locul 44 WTA. În vârstă de 23 de ani, ea este prima jucătoare din Kazahstan care atinge semifinalele unui turneu de Mare Şlem.

Citeşte şi Simona Halep jubilează: „Patrick Mouratoglou m-a ajutat să-mi regăsesc dragostea pentru tenis”. Ce vrea să îmbunătățească antrenorul la fostul lider WTA: „Sunt lucruri pe care le-a făcut cu Serena”