Simona Halep, primele imagini după operaţia la nas. Simona şi-a făcut cadou de ziua ei un bolid de zeci de mii de euro GALERIE FOTO

Simona Halep a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, iar primele imagini cu sportiva au apărut chiar după ziua ei, atunci când aceasta a făcut o vizită la un mall din zona de nor a Bucureştiului, însoţită de părinţii săi.

29 sept. 2022, 11:24

Viaţa de după divorţul de afaceristul Toni Iuruc pare să-i priască Simonei Halep, care, după mai multe ieşiri în oraş în săptămânile trecute, şi-a sărbătorit marţi ziua de naştere, la împlinirea a 31 de ani.

A doua zi, Simona a mers împreună cu părinţii, Tania şi Stere Halep, la un mall din zona de nord a capitalei, probabil pentru a-şi mai cumpăra o serie de cadouri, dar şi pentru a se relaxa împreună cu familia.

Simona şi-a făcut apariţia în parcarea centrului comercial, alături de mama sa, într-un bolid cabrio nou-nouţ, despre care Wowbizz scrie că ar costa în jur de 70.000 de euro, primit cadou chiar de la firma producătoare, unul dintre partenerii de imagine ai sportivei românce.

Simona a ales să își acopere capul cu o șapcă, însă acest detaliu vestimentar nu a făcut să nu fie recunoscută imediat de fani, sportiva oprindu-se să se fotografieze cu toți cei care au rugat-o să facă acest lucru.

Dacă pe mulți sportivi de același calibru faima i-a schimbat, iar în prezent nu le mai acordă nici cea mai mică atenție fanilor, pentru Simona acest lucru nu a contat. Frumoasa sportivă este prietenoasă cu fanii și cu toți cei care își doresc o fotografie, chiar dacă se bucură de timpul ei liber la cumpărături.

Citeşte şi: Cine este bărbatul care stătea cu mâinile în buzunare când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie