SIMONA HALEP primeşte veşti excelente de la Doha. Rezultatele sunt în favoarea sa

SIMONA HALEP era în pericol să piardă din nou locul 3 în clasamentul WTA, în detrimentul jucătoarei cehe Petra Kvitova, dar rezultatele din turneul de la Doha o avantajează pe Simona, deşi ea a renunţat să mai participe la această competiţie.

27 feb. 2015, 08:03
SIMONA HALEP primeşte veşti excelente de la Doha. Rezultatele sunt în favoarea sa

SIMONA HALEP a renunţat să mai participe la turneul de la Doha, pe care l-a câştigat anul trecut, şi se afla în situaţia de a-şi pierde locul de pe podiumul WTA. Petra Kvitova, care era principala favorită a competiţiei din capitala Qatarului, a pierdut întâlnirea cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, din faza sferturilor de finală, astfel că nu o mai poate depăşi pe Simona Halep în ierarhia jucătoarelor profesioniste.

Citeşte şi SIMONA HALEP, criticată de cel mai bun antrenor de tenis: Nu trebuia să facă asta!

Sportiva din Cehia a câştigat primul set, scor 6-3, însă le-a pierdut pe următoarele două, cu 0-6 şi 3-6, părăsind astfel competiţia. În semifinale, Carla Suarez Navarro va juca împotriva altei reprezentante a Cehiei, Lucie Safarova. Cealaltă semifinală de la Doha le opune pe Victoria Azarenka, pregătită de fostul antrenor al Simonei, Wim Fissette, şi americanca Venus Williams.

Vezi şi SIMONA HALEP s-a întâlnit cu „Superfanul” de la Dubai. Fotografie de colecţie cu idolul şi suporterul

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, ea va reveni în circuitul WTA pe 11 martie, cu ocazia turneului de la Indian Wells.

Citeşte şi SIMONA HALEP, apărată agresiv de CTP: Imbecilii ăştia ar vrea s-o vadă bolnavă, în spital!