Simona Halep a primit un avion privat să ajungă de la Montreal la Cincinnati. Reacţia lui Caroline Garcia: „Totul e de rahat”

Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal, apoi a primit din partea organizatorilor un avion privat pentru a zbura la Cincinnati, unde va juca în această săptămână.

13 aug. 2018, 14:13

Decizia organizatorilor de la Rogers Cup nu i-a picat prea bine Carolinei Garcia. Eliminată chiar de Simona Halep în sferturile de finală, jucătoarea de pe locul 5 WTA s-a arătat deranjată de preţurile uriaşe de la biletele de avion.

Habar nu am cum voi ajunge la Cincinnati. Am verificat zborurile şi sunt foarte scumpe biletele. Sunt disperată! 700 de dolari un bilet până la Cincinnati. Asta este o bătaie de joc. Mai aştept să văd cum sunt zborurile în perioada următoare, pentru că voi juca marţi sau miercuri. Trebuia să ajung în finală la Rogers Cup ca să primesc şi eu un avion privat. Totul e de rahat!” , a declarat Caroline Garcia.

Jucătoarea franceză a mai fost în centrul unui scandal cu o jucătoare din România în primăvara anului 2016, când s-a vehiculat faptul că ar fi făcut-o ţigancă pe Irina Begu.

Simona Halep şi avionul, pus la dispoziţie de organizatorii Rogers Cup: