Simona Halep, primul anunţ după ce şi-a concediat antrenorul. Decizia riscantă luată de Simona

Simona Halep a anunțat duminică încheierea colaborării cu antrenorul Thierry van Cleemput, iar luni sportiva noastră a declarat că este fericită cu actuala echipă cu care colaborează.

18 feb. 2019, 08:48
Simona Halep, primul anunţ după ce şi-a concediat antrenorul. Decizia riscantă luată de Simona

Pot spune că nu caut antrenor în acest moment. Am echipa mea, am partener de antrenament cu mine, totul e ok. Mă simt bine așa cum sunt și nu mă voi grăbi. Știu că la începutul anului am spus că nu îmi voi lua antrenor, dar după aceea m-am răzgândit, pentru că am simțit că am nevoie.

Cu toate astea, acum simt că am nevoie de acea libertate. Vreau să joc și să pun în aplicare tot ce am învățat de la Darren în toți acești ani. Mă simt mult mai relaxată, mult mai calmă. Prioritățile mele s-au schimbat puțin. Sunt mult mai responsabilă în ceea ce mă privește și încercă să îmi rezolv singură problemele, atât pe teren, cât și în afara lui„, a declarat Simona Halep, conform Sky Sports.

Citeşte şi Antrenorul Simonei Halep, prima reacţie după ce a fost dat afară: „Simona nu se potriveşte cu stilul meu”

În plus, Simona Halep a declarat că simte că poate să progreseze și singură. „Nu m-am gândit că voi intra în panică, dacă nu am antrenor. Am fost doar puțin îngrijorată, pentru că nu am mai experimentat așa ceva în ultimii patru ani, când mereu aveam pe cineva în spate, care să mă urmărească pas cu pas. Acum, mă simt puțin singură.

Dar asta e și un lucru bun. Văd lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă și simt că pot să progresez dacă rămân așa. Sunt foarte fericită cu felul în care joc, cum mă simt pe teren, cu cât de fericită sunt și în afara terenului, sunt relaxată. Fac totul de plăcere și nu mai există nicio presiune. Este chiar foarte bine. Nu mai simt nicio greutate pe umerii mei acum„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep va participa în această săptămână în turneul de la Dubai, unde va juca direct în turul II, împotriva canadiencei Eugenie Bouchard.