Simona Halep, probleme grave ÎN INSTANŢĂ. Procesul în care sportiva riscă să piardă 1.000.000 DE EURO

Simona Halep are probleme serioase legate de proprietățile pe care le deține într-o zonă rezidențială de lux din București, mai precis pe Șoseaua Nordului, în zona Herăstrău - Cartierul Francez.

14 mart. 2019, 11:22
Simona Halep, probleme grave ÎN INSTANŢĂ. Procesul în care sportiva riscă să piardă 1.000.000 DE EURO

Simona Halep a achiziționat în zona Herăstrău – Cartierul Francez o vilă dar și câteva alte proprietăți, investiție care se apropie, conform unor surse, de un milion de euro. Lucrurile s-au complicat în urmă cu câteva săptămâni când numele Simonei Halep a apărut ca intervenient forțat într-un proces destul de complicat în care 12 bucureșteni solicită instanței dreptul lor la coproprietate asupra unui teren pe care se află și proprietățile Simonei Halep, scie WOWbiz.ro.

Simona Halep, achiziţie de ultimă oră. Şi-a cumpărat hotel de 4 stele în Poiana Braşov VIDEO

Procesul a debutat în urmă cu doi ani, iar printre cei care solicită dreptul de intrare în co-proprietate se numără și cele două fiice ale omului de afaceri Dumitru Puzdrea: Simona și Andreea.

De partea cealaltă, printre proprietarii care apar ca intervievenți în acest proces se numără Dumitru Dragomir – fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Andreea Cosma, Adriana Petrescu (soția lui Dan Petrescu), Stere Halep (tatăl Simonei Halep), precum și o întreagă asociație de proprietari a unui bloc de pe Șoseaua Nordului.

Zona Nordului-Herăstrău este printre cele mai scumpe din București, iar prețul pe metru pătrat aici este de circa 2.500 euro.