Simona Halep, probleme medicale la Cluj-Napoca. „Mi s-a blocat spatele!”

Simona Halep a declarat, joi, după calificarea în sferturile de finală ale Transylvania Open, că a avut nevoie de time out medical la meciul cu Varvara Graceva, deoarece i s-a blocat spatele!

28 oct. 2021, 20:49
Simona Halep, probleme medicale la Cluj-Napoca. „Mi s-a blocat spatele!”

Simona Halep, probleme medicale la Cluj-Napoca. Simona Halep a declarat, joi, după calificarea în sferturile de finală ale Transylvania Open, că a avut nevoie de time out medical la meciul cu Varvara Graceva, deoarece i s-a blocat spatele!

Simona Halep, probleme medicale la Cluj-Napoca. „Mi s-a blocat spatele!”

„Mi s-a blocat spatele, durerea este mare şi nu prea poţi să te apleci. Este bine că am câştigat acest meci, nu ştiu cum, dar este o victorie bună. Uneori chiar dacă este dureros trebuie să continui. Am simţit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Este mereu dificil să joc împotriva unei românce, va trebui să dau tot ce am mai bun. Sper că voi fi în formă mâine”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, victorie cu emoţii la Transylvania Open. A cerut îngrijiri medicale după primul set

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. SImona Halep s-a impus în turul doi în faţa rusoaicei Varvara Graceva, numărul 81 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 13 minute. În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian, numărul 105 WTA.


loading...
Partenerii noștri