Simona Halep profită de o nouă amânare a procesului pentru doping şi a plecat din nou în vacanţă. Cu cine călătoreşte fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros GALERIE FOTO

Fosta lideră a clasamentului WTA Simona Halep a pus din nou antrenamentele pe pauză, plecând într-o destinație exclusivistă, la începutul lunii aprilie. Campioana tenisului petrece câteva zile de neuitat la Monte Carlo.

07 apr. 2023, 19:20

Simona Halep a plecat iar în vacanță, în condițiile în care procesul pentru dopaj a suferit o nouă amânare. Pe data de 7 octombrie 2022, Simona a primit înștiințarea că fost suspendată provizoriu, iar cazul româncei nu a fost soluționat nici până în prezent.

Obișnuită cu călătoriile, Simona Halep nu poate sta prea mult timp acasă nici în perioada în care este suspendată. Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a plecat la Monte Carlo, alături de cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda. Cele două se bucură de peisajele spectaculoase de la malul Mării Mediterane, așa cum reiese din fotografiile postate pe Instastory.

Simona și prietena ei au mai fost și în alte vacanțe în timpul suspendării pentru dopaj, la Atena (Grecia) sau Londra (Marea Britanie). Astfel, plecarea la Monte Carlo este a treia excursie în străinătate pe care Simona o face într-o perioadă foarte delicată atât din punct de vedere sportiv, cât și personal. Jucătoarea de tenis a divorțat de omul de afaceri Toni Iuruc înainte de a fi acuzată de dopaj.

Citeşte şi: Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. „E un rebut, un nenorocit, un jucător oarecare, el pe teren e zero!” VIDEO

Simona Halep și Georgiana Herda se cunosc de la Constanța, încă din clasa întâi, iar fosta colegă i-a devenit confindentă dublei campioane de Grand Slam, scrie Prosport. De asemenea, Simona i-a oferit o funcție importantă Georgianei, numind-o președintele „Fundației Simona Halep”.

Halep este suspendată de aproximativ şapte luni, iar aceasta a coborât pe locul 26 în clasamentul WTA. Totuși, sportiva din Constanța rămâne optimistă.

„O să realizezi că viața merită trăită doar dacă zâmbești”, a scris Simona Halep, în descrierea unei fotografii realizate în Monaco.

Cazul Simonei Halep este judecat la tribunalul Sport Resolutions din Londra. Aceasta ar fi trebuit să fie audiată în luna februarie, însă procesul a fost amânat de două ori, pentru reanalizarea probelor.

Citeşte şi: Sabin Ilie a pierdut 600.000 de dolari la poker. Era salariul pe un an în China: „Nu am nicio scuză. Am greşit”