Simona Halep revine pe teren la turneul de la Praga UPDATE

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va juca în primul său meci de reluarea circuitului WTA cu slovena Polona Hercog (29 de ani, 45 WTA). Partida va avea loc marți, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori.

10 aug. 2020, 05:06
Simona Halep revine pe teren la turneul de la Praga UPDATE

UPDATE. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, marţi, în turul I al turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, cu Polona Hercog din Slovenia, locul 46 WTA. Acesta va fi primul meci al jucătoarei române după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Halep a evoluat ultima dată la 22 februarie, când a învins-o în finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

La Praga, partida Halep – Hercog este a treia de pe arena centrală, după două partide de simplu, prima fiind programată de la ora 11.00.

Simona Halep va juca primul meci în proba de dublu. Campioana de la Wimbledon 2019 face pereche cu cehoaica Barbora Strycova și înfruntă perechea rusă formată din Anastasia Pavlyuchenkova / Veronika Kudermetova. Duelul a fost programat în jurul orei 18:00.

Simona Halep s-ar putea retrage de la US Open: „Sănătatea e cea mai importantă”

Dacă trece pe Polona Hercog, Simona Halep va juca în turul secund cu învingătoarea dintre Patricia Țig (85 WTA) și Barbora Krejcikova (115 WTA), beneficiara unui wildcard. Primul cap de serie pe care l-ar putea înfrunta, în sferturi, ar fi rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA). Cea mai periculoasă adversară de pe jumătatea sa de tablou este ucraineanca Dayana Yastremska (25 WTA).

Programul româncelor de luni:

Irina Begu (81 WTA) – Dayana Yastremska (Ucraina, 25 WTA), meciul secund pe terenul 10

Krejcikova / Siniakova – Laura Paar / Friedsam, meciul 3 pe terenul 10

Monica Niculescu / Raluca Olaru – Eikeri / Lechemia, meciul 3 pe terenul 8

Ana Bogdan / Patricia Țig – Marozava/Sizikova, meciul 4 pe terenul 8

– meciurile sunt în direct la Digi Sport