SIMONA HALEP i-a contrariat pe ARABI înainte de ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ROLAND GARROS. Simona Halep i-a contrariat pe jurnaliştii arabi cu evoluţiile nesigure din ultimul timp, iar aceştia se întreabă dacă nu cumva românca este în criză chiar înainte de Roland garros.

20 mai 2015, 13:12
SIMONA HALEP i-a contrariat pe ARABI înainte de ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ROLAND GARROS. Portalul arab  Sport360 a publicat recent o analiza a favoritelor de la Roland Garros, iar Simona Halep a avut un loc aparte.

CITEŞTE ŞI Simona Halep, mai SEXY ca niciodată. Cum a fost surprinsă în Bucureşti FOTO

SIMONA HALEP ROLAND GARROS. „Ce se intampla cu Simona Halep?”, este intrebarea pe care si-o pun arabii. „Sa fie criza despre care toata lumea vorbeste? Suna dur daca ne gandim ca Simona Halep a castigat deja trei titluri anul acesta, inclusiv unul de categorie Premier 5 in Dubai si unul de categorie Premier Mandatory la Indian Wells. Totusi, esecurile ei din 2015 au fost bizare. A pierdut in doua seturi cu Makarova la Australian Open, a piercut cu Alize Cornet in primul tur de la Madrid si a comis 60 de erori nefortate in fata Carlei Suarez Navarro la Roma. Simona Halep s-a aflat la ambele extreme ale tenisului in ultimele cinci luni si merge la Paris, unde trebuie sa isi apere finala de anul trecut, departe de forma ideala. Va fi un adevarat test pentru caracterul si forta sa mentala”, noteaza sursa citata.

CITEŞTE ŞI Ilie Năstase, REACŢIE CIUDATĂ la adresa Simonei Halep

SIMONA HALEP ROLAND GARROS. Turneul de la Roland Garros se va disputa in perioada 24 mai – 7 iunie, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul trei in intrecerea feminina.