SIMONA HALEP rupe tăcerea şi vorbeşte de cel mai controversat moment din carieră: De atunci s-a schimbat tot

SIMONA HALEP are o ascensiune care i-a uimit pe toţi pasionaţii şi specialiştii  în tenis, ajungând pe locul 5 în clasamentul WTA, cea mai înaltă poziţie ocupată vreodată de o jucătoare de tenis din România.

25 mart. 2014, 10:53
SIMONA HALEP rupe tăcerea şi vorbeşte de cel mai controversat moment din carieră: De atunci s-a schimbat tot

SIMONA HALEP a renunţat la turneul de la Miami, iar zilele trecute s-a reîntors în România, unde a participat la înmormântarea mătuşii sale. Cum SIMONA HALEP nu va participa nici la turneele de săptămâna viitoare, de la Charleston şi Bogota, cel mai probabil următoarea sa apariţie pe terenul de tenis va fi în Fed Cup, contra Serbiei.

SIMONA HALEP este una dintre vedetele tenisului mondial, iar revista franceză Tennis Magazine i-a luat un amplu interviu, în care compatrioata noastră vorbeşte inclusiv de momentul de cumpănă din 2010, când a luat decizia să se opereze pentru a-şi micşora sânii.

Citeşte şi E oficial! Simona Halep, locul 5 WTA

Unul dintre cele mai marcante evenimente din cariera mea a fost operaţia de reducere a bustului, făcută în 2010. După aceea am început să mă simt din ce în ce mai bine pe teren. Eram mai rapidă. Înainte, din cauza pieptului, mi se întampla des să am dureri de spate. Astăzi totul este în regulă. De atunci s-a schimbat tot!„, a spus SIMONA HALEP pentru Tennis Magazine.

Această operaţie mi-a schimbat viaţa şi cariera! Am luat această decizie din dragoste pentru tenis. Astăzi sunt mulţumită că am făcut-o„, a adăugat SIMONA HALEP.