Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz. A revenit de la 4-6, 1-3!

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Linz, după ce a trecut de Jasmine Paolini, scor 4-6, 7-5, 6-0, după două ore și 10 minute de joc.

10 nov. 2021, 21:25
Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz. A revenit de la 4-6, 1-3!

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz. Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a revenit de la 4-6, 1-3 cu Jasmine Paolini (25 de ani, 51 WTA)! Aflată aproape de eliminare, fostul lider WTA a izbutit o revenire de senzaţie!

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz.

Simona Halep a reuşit, miercuri, una dintre revenirile ei marcă înregistrată, prima după accidentarea suferită în luna mai. Condusă o bună perioadă din partidă, surclasată chiar, fostul lider WTA a revenit ca pe vremurile bune, prin luptă, prin refuzul de a ceda, prin inteligenţă, superioritatea psihică şi experienţă. Această întâlnire, cu o jucătoare incomodă, inimoasă şi curajoasă, arată că Halep este pe calea corectă a revenirii către vârful ierarhiei tenisului mondial. Deocamdată, Simona  revine în Top 20 WTA.

Cum şi-a amenajat Simona Halep vila de la Izvorani. Viaţa opulentă pe care o duce tenismena – FOTO

În primul set, la scorul de 5-2 pentru sportiva din Italia, Simona Halep a avut o ieșire nervoasă după ce a comis o eroare neforțată și a trimis mingea în fileu. „Ce naiba? De ce nu lovești?”, a fost reacția Simonei Halep. Nu a fost singura ieșire a fostului lider mondial din prima parte a meciului cu Jasmine Paolini, în care jocul nu i-a ieșit.

Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit data nunții! Când se vor cununa religios şi unde va fi marea petrecere

Simona Halep s-ar putea întâlni în faza semifinalelor cu Jaqueline Cristian, în cazul în care românca o învinge pe Veronika Kudermetova.