Simona Halep s-a dat de gol. Cu cine și-a petrecut sărbătorile la Londra, după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep a ales să uite de toate și să plece departe de casă pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă. În acest an, tenismena a ales să facă Crăciunul la Londra.

29 dec. 2022, 15:42
Simona Halep s-a dat de gol. Cu cine și-a petrecut sărbătorile la Londra, după divorțul de Toni Iuruc

După ce s-a despărțit de Toni Iuruc, toată lumea se întreabă dacă Simona Halep l-a înlocuit deja pe bogatul afacerist. Până acum, tenismena nu s-a afișat cu vreun alt bărbat în public, iar la Londra a plecat alături de cea mai bună prietenă din copilărie, Georgiana Herda.

Simona și Georgiana sunt prietene încă de când erau foarte mici și locuiau amândoua în Constanța. Au fost și colege de școală din clasa întâi, iar relația lor a rămas la fel de strânsă și peste ani de zile. Cele două s-au gândit să-și petreacă aceste sărbători de iarnă împreună, ca în vremurile bune.

Simona Halep a avut un 2022 plin de provocări

Pentru Simona Halep, anul 2022 a fost unul plin de provocări și greutăți. După ce a divorțat de Toni Iuruc, cu doar câteva zile înainte de a împlini un an de la căsătorie, tenismena a mai avut parte de un ghinion. În urmă cu două luni, Halep a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă.

Citește și Simona Halep ar putea reveni în circuitul WTA chiar la Australian Open. De ce depinde ridicarea suspendării jucătoarei românce

În plin scandal de dopaj, Simona Halep a precizat că e cel mai mare șoc din viața ei și că se va face dreptate. Simona Halep a mărturisit că nu ar face așa ceva niciodată fiindcă e „complet împotriva valorilor cu care am fost educată”.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanța Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit cu cel mai mare șoc din viața mea. În toată cariera mea, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciun moment prin minte, fiind complet împotriva valorilor cu care am fost educată. Confruntându-mă cu o situație atât de nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată. Mă voi lupta până la final ca să dovedesc că niciodată nu am luat vreo substanță interzisă și am speranța că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba de titluri sau bani. E vorba despre onoare și despre dragostea pentru jocul de tenis pe care am dezvoltat-o în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep în urmă cu două luni.

Citește și Simona Halep mai primeşte o veste bună din partea WTA. Anunţ de ultimă oră

În momentul de față, Halep este suspendată temporar din circuitele WTA și ITF, în urma testului anti-doping cu rezultat pozitiv de la US Open. Dacă nu va reuși să-și dovedească nevinovăția, Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare.