Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg. Ce probleme are campioana

Simona Halep nu va mai participa la turneul WTA de la Bad Homburg, Germania. Competiţia va începe săptămâna viitoare.

19 iun. 2021, 16:49
Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg. Ce probleme are campioana

Turneul de la Bad Homburg, de la care Simona Halep s-a retras, se va desfăşura între 20 și 26 iunie şi vor participa jucătoare de tenis precum Petra Kvitova sau Angelique Kerber.

Informaţia potrivit căreia Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg a fost furnizată de jurnalista Carole Bouchard. Simona Halep are în continuare probleme în zona gambei şi nu ar fi vrut să forţeze revenirea pe teren.

„Simona Halep tocmai ce s-a retras de la turneul de la Bad Homburg. Accidentarea din zona gambei reprezintă în continuare o problemă. (…) Bineînţeles, este o mare întrebare dacă va putea juca la Wimbledon”, a scris Carole Bouchard pe Twitter.

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg. Participarea la Wimbledon, sub semnul întrebării

Potrivit Gazeta Sporturilor, organizatorii turneului au confirmat la rândul lor că Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg, competiția pe iarbă aflată la debut în circuitul feminin:

Retragerea de la Bad Homburg pune din nou sub semnul incertitudinii prezența Simonei Halep la Wimbledon, acolo unde este campioană en-titre.

Citeşte şi: S-a aflat totul. Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep şi cât va fi darul

Zilele trecute, Simona oferise câteva indicii îmbucurătoare: a făcut deplasarea în Germania, s-a antrenat pe iarba de la Bad Homburg, iar la plecare a vorbit despre obiectivele din perioada imediat următoare:

„Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată”, a afirmat Halep pe aeroport, conform Eurosport.

În aceste condiţii, prezența Simonei Halep la Wimbledon este pusă din nou sub semnul întrebării. Turneul pe care sportiva l-a cucerit în urmă cu doi ani începe pe 28 iunie.

Citeşte şi: Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii


loading...