Simona Halep s-a retras şi de la Cincinnati: Am o ruptură la adductor, ar fi prea riscant să joc

Simona Halep ar fi trebuit să joace ieri noapte cu Jessica Pegula, în turul doi la Cincinnati. Campioana noastră speră să fie aptă de joc pentru US Open.

19 aug. 2021, 08:09
Simona Halep s-a retras şi de la Cincinnati: Am o ruptură la adductor, ar fi prea riscant să joc

Simona Halep, locul 14 mondial, a anunţat, miercuri seară, în social media, că s-a retras de la turneul de la Cincinnati, înaintea confruntării pe care o avea programată în turul doi cu americanca Jessica Pegula, numărul 30 mondial.

Simona Halep a precizat că are o mică ruptură la adductor, astfel că ar fi prea riscant pentru ea să joace. Românca a menţionat că va face totul pentru a fi pregătită pentru US Open.

Edi Iordănescu, mesaj către suporteri la prima conferinţă în calitate de antrenor al FCSB: „Le ştiu supărările, le ştiu aşteptările, dar îi aştept din nou aproape”
“Din nefericire, o  investigaţie făcută în această dimineaţă a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept, astfel că ar fi prea riscant pentru mine să joc în această seară. Mă voi odihni şi voi face tot ce pot pentru a fi gata pentru US Open. Fanilor din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd”, a notat Halep pe Twitter.

Simona Halep, prima victorie după trei luni. A învins-o în trei seturi pe Magda Linette, în primul tur la Cincinnati

Simona Halep, locul 14 mondial şi cap de serie 12, s-a calificat în turul doi la turneul de categorie WTA 1000 de la Cincinnati, după ce a trecut de sportiva poloneză Magda Linette, locul 43 mondial, scor 6-4, 3-6, 6-1. „A fost greu, mai ales după o lungă pauză. Şi ea a jucat solid, a fost greu să returnez mingea. Mă bucur că am câştigat primul meu meci după revenire. Am simţit dragostea publicului, mă bucur că vă avem înapoi şi tenisul este mai frumos cu voi în tribună”, a spus Halep după meci.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la gamba stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.