Simona Halep s-a retras şi la turnelul de la Wimbledon: „Nu m-am putut recupera complet după accidentare”

Simona Halep s-a retras şi la turnelul de la Wimbledon de anul acesta din cauza problemelor medicale.

25 iun. 2021, 12:11
Simona Halep s-a retras şi la turnelul de la Wimbledon: „Nu m-am putut recupera complet după accidentare”

Simona Halep a anunțat că nu va participa la ediția de anul acesta a turneului de la Wimbledon.

Simona Halep s-a retras şi la turnelul de la Wimbledon: "Nu m-am putut recupera complet după accidentare"

„Anunţ cu tristeţe retragerea mea de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentare.

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon şi după ce în urmă cu acum doi ani am trăit momente speciale aici, era entuziasmată și onorată să revin pe teren ca deținătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat și trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Citeşte şi: Simona Halep se mărită. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Recunosc că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei decizii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. Simona Halep a ratat și Roland Garros din cauza aceleiași accidentări) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât și ca sportiv. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere și pentru susținere ”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Citeşte şi: Simona Halep, marea problemă înainte de Wimbledon 2021. „Parcă nu mai pot să fiu lucidă!”

Simona Halep nu a putat juca anul acesta nici la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite la gamba piciorului stâng pe 12 mai, în timpul meciului cu Angelique Kerber de la Roma.

Iniţial, Simona Halep anunţase că se simte mai bine şi îşi anunţase prezenţa pe teren la turneul pe iarbă de la Bad Homburg, dar accidentarea nu i-a permis să joace.