SIMONA HALEP, şanse infime să câştige Australian Open. Românca nu se află printre favorite

SIMONA HALEP este al treilea cap de serie la câştigarea Australian Open, turneu care va începe luni, la Melbourne, însă un reputat specialist în tenis încearcă să răstoarne calculele hârtiei, considerând că, în mod real, românca nu se află printre favorite.

16 ian. 2015, 08:23
SIMONA HALEP, şanse infime să câştige Australian Open. Românca nu se află printre favorite

SIMONA HALEP va debuta la Australian Open luni, împotriva italiencei Karin Knapp şi cel puţin până în faza sferturilor de finală n-ar trebui să aibă emoţii, abia atunci urmând să întâlnească o adversară din Top 10, pe Ana Ivanovic (nr. 5).

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, culoar excelent până în sferturi. Adversara din turul I este italiancă

Totuşi, Jon Wertheim, editorialist la Sports Illustrated, crede că Serena Williams are cele mai mari şanse de a câştiga Australian Open, iar sora ei, Venus, Maria Sharapova şi Ana Ivanovic sunt celelalte candidate la victoria finală. „Serena Williams este principala favorită în întrecerea fetelor. Nu a arătat tocmai bine în acest debut de sezon, dar este recunoscută pentru modul mai lent în care intră în formă. Sora ei, Venus, practică cel mai bun tenis al sau din ultimii ani şi, deşi este cap de serie numărul 18, nu sunt 17 jucătoare mai bune că ea în turneu.

Ar trebui să ne uităm şi la Maria Sharapova şi Ana Ivanovic, două campioane de Grand Slam care sunt în formă. Pentru celelalte jucătoare – Eugenie Bouchard, Sloane Stephens sau Madison Keys – Openul Australian ne va arată în ce formă se află„, a explicat acesta.

Citeşte şi SIMONA HALEP. Reacţii în presa internaţională după retragerea de la Sydney

Practic, pentru specialistul american Simona Halep nu există între jucătoarele care se vor afla în fazele finale ale turneului.