SIMONA HALEP, şanse mici să joace în Fed Cup, în Canada. Anunţ oficial din circuitul WTA

Simona Halep va participa luna viitoare la turneul WTA de la Stuttgart (Germania) - Porsche Grand Prix - dotat cu premii în valoare totală de 731.000 dolari, au anunțat marți organizatorii competiţiei. Turneul se desfăşoară în perioada 20-26 aprilie, în timp ce meciul de Fed Cup dintre Canada şi România, din play-off-ul Grupei Mondiale, se va juca pe 18-19 aprilie, jocurile urmând practic să se încheie după miezul nopţii de 19 aprilie.

17 mart. 2015, 15:44
SIMONA HALEP, şanse mici să joace în Fed Cup, în Canada. Anunţ oficial din circuitul WTA

Simona Halep a confirmat prezenţa în turneul de la Stuttgart, programat între 20 și 26 aprilie, la care vor mai fi prezente rusoaicele Maria Șarapova, câștigătoarea de anul trecut, și Ekaterina Makarova, canadianca Eugenie Bouchard, Petra Kvitova (Cehia), daneza Caroline Wozniacki, poloneza Agnieszka Radwanska și germanca Andrea Petkovic, toate jucătoare din top 10 WTA.

Marea absentă va fi americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, care vine oricum destul de rar la turneul de la Stuttgart, din motive legate de calendar.

Lista noastră cuprinde ‘la creme de la creme’ din tenisul feminin. Nu se putea mai bine de atât„, a declarat directorul turneului, Markus Gunthard.

Citeşte şi Wim Fissette, declaraţii CONTROVERSATE despre familia SIMONEI HALEP

Pentru iubitorii tenisului din România vestea nu este tocmai grozavă, turneul de la Stuttgart începând practic la câteva ore după încheierea partidei de Fed Cup dintre Canada şi România, care va avea loc la Montreal, pe 18 şi 19 aprilie. Simonei îi va fi practic imposibil să ajungă la timp în Germania dacă va alege să fie prezentă la Montreal, fără a mai pune la socoteală faptul că îi va fi cu neputinţă să se acomodeze într-un timp atât de scurt cu fusul orar. După meciul cu Spania, de la Galaţi, din Fed Cup, Simona Halep a evitat să se pronunţe deschis cu prezenţa sa în echipa României la meciul cu canada, contând pentru barajul în accederea în Grupa Mondială.

Citeşte şi POZA ZILEI la Indian Wells. Cine este bărbatul misterios din loja Simonei Halep